Te koop in Assen: Keurig appartement (maisonnette)

Te koop in Assen: Keurig appartement (maisonnette)

Keurig appartement (maisonnette), dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen met vrij uitzicht.

Prachtig gelegen, direct bij het winkelcentrum van Peelo. Het appartement beschikt onder andere over 2 ruime slaapkamers, een lichte woonkamer, nette keuken en sanitair en een stenen berging op de begane grond.

Begane grond: trappenhuis, brievenbussen en een eigen fietsenberging. Veel parkeerruimte voor het gebouw.

Indeling: entree in hal, meterkast, slaapkamer van ruim 12 m2, toilet, badkamer met ligbad en wastafel, ruime woonkamer van circa 25 m2 met open keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi-magnetron, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer bereikt u het balkon op het zuiden, met zicht op de bomen langs het fietspad.

Verdieping: overloop met witgoedaansluitingen, berging en een mooie ruime slaapkamer van circa 15 m2 met 2 ramen (o.a. Velux dakvenster met verduisterend rolgordijn) en veel hoogte.

Een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren verzorgt aan de hand van een gedegen onderhoudsplanning het appartementencomplex. Deze VvE heeft een royaal eigen vermogen en de maandelijkse bijdrage is heel acceptabel: ¬ 107,- per maand.

Extra info:
- bouwjaar 1983;
- dubbel glas;
- energielabel C;
- woonkamerraam voorzien van elektrisch zonnescreen;
- voor starter interessant omdat eigendomsoverdracht in 2021 mogelijk is (0% overdrachtsbelasting);
- ook een interessant object voor belegging/verhuur, omdat eigendomsoverdracht eind 2020 ook mogelijk is (2% overdrachtsbelasting in plaats van 8%).

Zie: funda.nl/koop/assen/appartement-41017242-scharmbarg-161

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn