Te koop in Assen: vrijstaande luxe bungalow

Te koop in Assen: vrijstaande luxe bungalow

In de villawijk "Zuiderpark" gelegen vrijstaande Luxe BUNGALOW met inpandige garage en carport. De woning heeft een prachtige ligging en in totaal 5 kamers een royale zonnige tuin met overdekt terras van maar liefst 30 m², deze villa is levensloopbestendig.

Ruime entree met garderobenis en meterkast, royale woonkamer met haard, schuifpui naar overdekt zonneterras, moderne open keuken met kookeiland , 3 slaapkamers resp. 15, 11 en 7m² 2 badkamers met wastafel, gemoderniseerde ruime douche en toilet, bijkeuken 8m², en inpandige ruime garage 23m².

TUIN:
De royale en zeer verrassende tuin met veel veel privacy (voldoende zon en schaduwplekken) De totale perceeloppervlakte is 880 m².

OMGEVING:
De wijk "Zuiderpark" ligt aan de zuidkant van Assen, een ruim opgezette wijk met veel groen en royale kavels met voornamelijk vrijstaande woningen/bungalows.
De bungalow is gelegen nabij het sfeervolle centrum van Assen en de uitvalswegen zijn op steenworp afstand. Vele voorzieningen zijn binnen handbereik zoals het Centraal Station, het centrum van Assen, ziekenhuizen, scholen en natuur- en recreatiegebieden. Een enorme plus is het Asserbos in de directe omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- Volledig gemoderniseerd
- Instapklaar
- Levensloopbestendig
- Top locatie
- Vloerverwarming (volledig)
- Enorme uitbreiding van woonoppervlakte mogelijk met een kleine aanpassing (informeer naar de mogelijkheden)
- Fijne woonbeleving

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-41009557-taxusplantsoen-12

{text} {text} {text}
Tiplijn