Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning nabij het centrum

Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning nabij het centrum

Wilt u wonen in de sfeervolle "Oranjebuurt" gelegen nabij het station en het stadscentrum van Assen? Dan is deze karakteristieke en verrassend ruime VRIJSTAANDE woning een bezichtiging meer dan waard.

De woning beschikt over een diepe achtertuin en parkeerplaats op eigen grond en is gelegen op een kavel van 379m2 eigen grond. Deze woning is een gemeentelijk monument en is gebouwd omstreeks 1910.
De Oranjebuurt ligt direct aan de rand van het centrum van Assen met alle voorzieningen en met openbaar vervoer, het station van Assen en uitvalswegen in de nabijheid.

BEGANE GROND:
Entree in hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard en bestaat uit een voor- een achter kamer (tezamen ca. 28m2). De achterkamer heeft een verhoging waardoor de woning een speelse indeling heeft. Vanuit de woonkamer bereikt u de ruime eetkamer (ca. 14m2) met trapopgang naar de eerste verdieping en een trapkast. De dichte keuken (ca. 9m2) is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken is het toilet en de badkamer bereikbaar (ca. 2m2).

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers (ca. 7m2, 9m2 en 11m2) en de badkamer (ca. 5m2). De badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie, een toilet, en een wastafel.

TUIN:
De achtertuin is gelegen op het westen en biedt een oase van rust midden in centrum van Assen. De aangebouwde stenen garage (ca. 16m2) beschikt over een elektrische deur. Tevens biedt de garage toegang tot de berging (ca. 13 m2). De oprit biedt de mogelijkheid om een auto op eigen terrein te parkeren.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Karakteristiek gemeentelijk monument;
- Schilderwerk gedeeltelijk uitgevoerd in 2017/2018;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Woning is gedateerd, dit biedt goede mogelijkheden de binnenkant naar eigen smaak af te maken;
- Gelegen op loopafstand van de binnenstad en nabij verschillende voorzieningen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-41983437-prins-hendrikstraat-3

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn