Te koop in Assen: modern helft van dubbel woonhuis met vrij uitzicht

Te koop in Assen: modern helft van dubbel woonhuis met vrij uitzicht

In rustige straat gelegen, goed onderhouden en moderne, HELFT VAN DUBBEL woonhuis met aangebouwde stenen garage en met vrij uitzicht over het sportpark de Hoogspanning. De woning is gelegen in de woonwijk Kloosterveen, op een ruime kavel van ca. 356 m2.

Kloosterveen is een kindvriendelijke, jonge woonwijk met voorzieningen zoals winkelcentrum Kloosterveste, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand. Het centrum van Assen, recreatieplas de Baggelhuizerplas en de Drentse Golf & Countryclub liggen op fietsafstand. Direct achter de woning ligt een speeltuin.

BEGANE GROND:
Entree, lichte hal (ca. 5m2) met modern toilet. Ruime woonkamer (ca. 36m2) voorzien van een rookkanaal, eiken vloer en tuindeuren, de keuken (ca. 10m2) beschikt over een gaskookplaat, schouw, koelkast, oven en een vaatwasser. Via de keuken bereikt u de bijkeuken (ca. 5m2) met de cv-ketel en de aangebouwde stenen garage (ca. 21m2). De woonkamer is recent geschilderd, in de keuken en de bijkeuken is een nieuwe vloer gelegd. De houten vloer is recent onderhouden.

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop, twee ruime slaapkamers voorzien van laminaat (resp. ca. 11m2 en 22m2), badkamer (ca. 7m2) voorzien van douche, toilet, wastafel en een whirlpool. De grote slaapkamer is recent geschilderd, gespoten en voorzien van nieuw laminaat. De grote slaapkamer is eenvoudig te splitsen in twee slaapkamers.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste trap bereikbaar, overloop 2 slaapkamers (ca. 9 m2 en 11m2). Beide kamers zijn voorzien van laminaat en bergruimte achter de knieschotten.

TUIN:
De ruime zonnige tuin is gelegen op het zuid-westen en is voorzien van een berging met een veranda (ca. 15 m2), geplaatst in 2018. Er is recent een nieuw gazon aangelegd.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Ruime kavel 365 m2;
- Nieuwe keuken en badkamer 2017;
- Ruime zonnige tuin;
- Vrij uitzicht;
- Goed onderhouden;
- Let op afwijking van de plattegrond, de voorste 2 slaapkamers zijn recent veranderd 1 grote slaapkamer;
- Buitenom geschilderd in 2018;
- Veranda geplaatst in 2018.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-41800063-hertenlaan-72

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn