Te koop in Assen: 2-onder-1-kapwoning langs de vaart

Te koop in Assen: 2-onder-1-kapwoning langs de vaart

Deze fraaie 2-onder-1-kap woning vol karakter heeft 4 slaapkamers, is nabij het centrum gelegen en heeft een prachtig zicht over de Vaart.

Men kan hier parkeren op eigen terrein en er is tevens een garagebox aanwezig!

Indeling:
Begane grond: Entree in hal, kelder, trapopgang naar de verdieping, lichte woonkamer met sfeervolle houtkachel en zicht op de Vaart. Door middel van suite-deuren in de woonkamer is de eetkamer bereikbaar waar tevens plek is voor een grote inloopkast. De moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur is aan de achterzijde van de woning gelegen en biedt via de openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin. Tevens is hier nog een bijkeuken met toegang tot de zolder/berging aanwezig, waar plek is voor de cv-ketel (2012). Het toilet en de ruimte voor de wasmachine en droger maken de beneden verdieping compleet.

Verdieping: Overloop, vier slaapkamer (ca. 7, 7, 10 en 16 m2), waarvan 1 met inloopkast. De moderne badkamer is voorzien van douche, bad, toilet en wastafel.

De fraai aangelegde achtertuin is op het zuiden gelegen, heeft een gezellige overkapping en is ook via een achterom bereikbaar. Direct achter de tuin is de mogelijkheid om de auto te parkeren. De garagebox is op slechts 30 meter van de woning gelegen.

De woning is de afgelopen jaren met liefde bewoond en nu is het tijd voor een nieuwe eigenaar die er met net zoveel plezier zal gaan wonen.

Bijzonderheden:
- het platte dak van de woning is in 2018 vernieuwd;
- dak- en muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas;
- bodemisolatie (2016);
- houtkachel (2017);
- riolering in 2014 volledig vervangen;
- huidig energielabel is door diverse isolatie toepassingen niet meer representatief. Er zal een nieuw label worden aangevraagd.

Dit is uw kans om in deze bijzondere en sfeervolle woning te gaan wonen. Bel met ons kantoor (0592-390321) voor het maken van een afspraak.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-41885565-vaart-zz-113

Uw woning ook te koop en wilt u deze promoten bij duizenden extra mensen? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn