Te koop in Assen: vrijstaande woning met aangebouwde garage

Te koop in Assen: vrijstaande woning met aangebouwde garage

Op één van de mooiste plekjes aan de rand van Kloosterveen ligt deze vrijstaande woning met aangebouwde garage.

De woning kenmerkt zich door een luxe afwerking en veel ruimte. Mede door een opbouw op de garage zijn er maar liefst vier slaapkamers en twee ruime multifunctionele ruimtes die eenvoudig naar eigen wens in te richten zijn als bijvoorbeeld extra slaapkamers en/of hobbyruimte. Verder beschikt de woning over o.a. een bijkeuken, aangebouwde garage, royale oprit voor meerdere autos, fraaie tuin op het zuidwesten en 16 zonnepanelen.

Indeling
Begane grond: entree/hal, toilet, riante tuingerichte woonkamer met openslaande deuren en zij-erker v.v. screens, aansluitend is een open nis die nu als werkhoek in gebruik is en toegang geeft tot de bijkeuken met de witgoedaansluitingen. Aan de voorzijde bevindt zich de moderne open keuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, drie slaapkamers, waarvan één beschikt over een luxe inloopkast en balkon. Daarnaast is er een ruime multifunctionele ruimte naar eigen wens in te richten, momenteel opgesplitst in twee delen en hier bevindt zich de CV-opstelling en knieschotten voor extra bergruimte. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, toilet, designradiator en vloerverwarming.

Tweede verdieping: overloop, berging, ruime slaapkamer en een multifunctionele ruimte die nader in te richten is tot bijvoorbeeld slaap- of hobbyruimte.

Tuin: er is een fraai aangelegde achtertuin op het zuidwesten met meerdere terrassen om heerlijk van de zon te genieten. Op het hoofdterras is een zonnescherm aanwezig, zodat er ook een schaduwrijke plek gecreëerd kan worden. De achtertuin is buitenom bereikbaar via de zijkant van de woning. Ook de voor- en zijtuin zijn keurig en er is een oprit voor meerdere autos.

Bijzonderheden
- Zeer ruime woning met luxe afwerking;
- Gehele begane grond v.v. vloerverwarming;
- Twee multifunctionele ruimtes naar wens in te richten;
- Garage met loop- en kanteldeur;
- 16 zonnepanelen (2018);
- Fraaie tuin op het zuidwesten.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-41578498-kambalahout-5

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn