Te koop in Assen: hoekappartement in centrum

Te koop in Assen: hoekappartement in centrum

Gelijkvloers wonen in hartje Assen? Dan is dit goed onderhouden hoekappartement met balkon gelegen op de tweede verdieping iets voor u.

Het appartement beschikt over een aparte berging gelegen op de tweede verdieping en tevens over een algemene fietsenberging op de begane grond. Op loopafstand vindt u supermarkten, het winkelcentrum van Assen, NS station, theater De Nieuwe Kolk en het Drents Museum. Uitvalswegen zijn per auto binnen 5 minuten te bereiken.

WOONLAAG
Entree in hal met meterkast. Via de hal bereikt u diverse ruimtes: de slaapkamer (ca. 11 m2), badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel met meubel en bergkast met cv installatie. De ruime woonkamer van ca. 34 m2 is voorzien van hoge plafonds en heeft veel lichtinval. Vanuit hier heeft u tevens toegang tot het balkon op het noordwesten. De half open keuken is voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de bijkeuken/berging met aansluiting voor witgoed bereikbaar. In 2019 is het appartement voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De Intergas combiketel is in 2017 vernieuwd.

VVE
De maandelijkse VvE bijdrage is ¬ 95,- per maand.

BIJZONDERHEDEN EN STERKE PUNTEN
- Ligging in hartje Assen op loopafstand van het NS-station, Theater de Nieuwe Kolk en het Drents Museum;
- Berging op de tweede verdieping en op de begane grond;
- Goed onderhouden hoekappartement;
- Intergas cv ketel bouwjaar 2017;
- In 2019 voorzien van nieuwe laminaatvloer.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-40291586-groningerstraat-32

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn