Te koop in Assen: fraai gelegen vrijstaande woning

Te koop in Assen: fraai gelegen vrijstaande woning

Deze fraai gelegen vrijstaande woning is gelegen op een hoekkavel in de woonwijk Kloosterveen.

De kavel ligt aan de rand van de wijk en heeft hierdoor een fantastisch vrij uitzicht vanuit de woonkamer. Het woongedeelte is praktisch ingedeeld met een "woonkamer en suite" waarbij er een zitgedeelte aan de voorzijde is en een woonkeuken aan de achterzijde. Tevens is er een fraaie serre bij de woning gebouwd waar het heerlijk vertoeven is. De tuin is besloten en grenst aan de achterzijde aan een waterpartij. Het geheel is gelegen nabij winkels, scholen, sportvoorzieningen, arboretum en de golfbaan.

INDELING:
Begane grond: entree, hal, toiletruimte met wandcloset, fraaie lichte woonkamer met en suite deuren naar de woonkeuken. Aansluitend bevinden zich de praktische bijkeuken en de inpandige garage. De begane grond is voorzien van een vloerverwarming en tevens is er in de woonkamer een houtkachel aanwezig. De inpandige garage is volledig geïsoleerd en kan op eenvoudige wijze veranderd worden tot slaap of werkkamer.

1e verdieping: overloop, separate toiletruimte, 4 slaapkamers en een keurige badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel.

2e verdieping: royale via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40134541-bosvaren-10

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn