Te koop in Assen: sfeervolle tussenwoning

Te koop in Assen: sfeervolle tussenwoning

Op een schitterende locatie, grenzend aan Valkenstijn, staat deze sfeervolle tussenwoning met maar liefst VIER slaapkamers, aangebouwde overkapping en tuin op het zuidwesten.

Op een schitterende locatie, grenzend aan Valkenstijn, staat deze sfeervolle tussenwoning met maar liefst VIER slaapkamers, aangebouwde overkapping en tuin op het zuidwesten. De geweldige ligging en de aanwezigheid van veel groen maakt deze buurt erg gewild. Daarnaast zijn het NS-station, het gezellige stadscentrum, scholen, winkelcentrum Vredeveld en de aantrekkelijke natuur heel dichtbij. Binnen 10 fietsminuten ben je in het centrum van Assen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast met 5 groepen en toegang tot de woonkamer met aansluitend de gesloten keuken. De woonkamer is aangenaam licht en heeft aan de achterzijde een kunststof pui met tuindeur welke uitnodigt om het overdekte terras te betreden. De overkapping is voorzien van uv-werende licht-doorlatende bedekking. De keuken, eveneens aan de achterzijde, heeft een inbouwkeuken in hoekopstelling en kent naast de wasmachineaansluiting de volgende inbouwapparatuur: grote koelkast, vaatwasser, 4 pits gasstel en afzuiging. Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot het overdekte terras. Een (droge) handige kelderkast is bereikbaar vanuit de woonkamer. Vanuit de hal leidt de vaste trap naar de overloop van de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, drie slaapkamers van een goed formaat. Twee slaapkamers en een badkamer zijn voorzien van een kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel.

2e Verdieping:
Middels de vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Dankzij de dakopbouw is deze verdieping verrassend ruim en absoluut volwaardig! Een ruime vierde slaapkamer met wastafel, een overloop en veel bergruimte achter de knieschotten treft u hier aan. De CV-opstelling (huurketel) vindt u terug op de overloop van de zolderverdieping.

Buitenom:
De woning staat goed op de kavel van 147 m2 en heeft een aangename achtertuin met afsluitbare achterom. De aangebouwde stenen berging is voorzien van elektra. Achter deze berging is recentelijk een overkapping gerealiseerd waar o.a. de kliko s droog en uit het zicht gestald kunnen worden. Aan de voorzijde van de woning biedt het doodlopende straatje voldoende parkeergelegenheid.

Kenmerken en specificaties:
- Zeer lichte woning op een TOP locatie;
- De woning is in 2015 (achterzijde) en 2017 (voorzijde) buitenom geschilderd;
- Vaillant CV-ketel, huur à ¬ 68,35 per Kwartaal incl. onderhoudscontract;
- Tuindeur vanuit de woonkamer naar het overdekte terras en de achtertuin;
- Benedenverdieping is geheel voorzien van dubbel glas, bovenverdieping grotendeels;
- De woning is deels voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen;
- Het dak van de woning is volledig geïsoleerd;
- Parkeergelegenheid aan de doodlopende rustig gelegen straat voor de deur;
- Afsluitbare achtertuin middels een tuindeur;
- Mooie kavel, achtertuin op het zuidwesten met fraaie terrasoverkapping;
- Snelle aanvaarding mogelijk!

Kortom, een heerlijke lichte woning op een prachtige plek! Nieuwgierig geworden? Bel snel voor het laten inplannen van een bezichtiging.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40138649-zwanenstraat-4

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn