Wonen op een daalders plekje: grenzend aan een bosrand, uitzicht over landgoed Valkenstijn, op korte loop-/fietsafstand van winkelcentrum Vredeveld, de binnenstad van Assen, het Intercity treinstation en prachtige heidevelden.

Deze, op een perceel van 809 m² gelegen, vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage is goed onderhouden en voorzien van energielabel B.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree in hal met toegang tot de kelder, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met veel raampartijen en dubbele deuren naar de tuin, woonkeuken met een vernieuwde keukenopstelling en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en een grote combi hetelucht oven. Tussenhal met toegang tot de badkamer voorzien van een douche en vaste watafel, bijkeuken met een extra keukenblok, Cv ruimte en een praktische bergkast. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de aangebouwde garage met riante bergzolder. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, handige inbouwkasten en een separaat toilet. (Via de garage is nog een riante bergzolder te bereiken).

Buiten:
Een riante tuin voorzien van sierbestrating, een fruittuin, groentetuin en bloementuin, omheind door een smeedijzeren hekwerk en een beuken haag.
Een vrijstaande berging voor bijvoorbeeld het stallen van een motor of aanhangwagen.
Viade tuindeuren in de woonkamer bereikt u een overdekt terras waar je heerlijk beschut kunt genieten.

Verdere pluspunten:
In 2017 zijn de dakplaten van de garage vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen.
De garage is ook voorzien van een elektrische deur.
De riolering is gedeeltelijk vernieuwd.
In 2004 is de woning uitgebouwd en zijn er dakkapellen geplaatst.
Voorzien van muur-, vloer- dakisolatie met als resulaat: energielabel B.
In de wijk zijn volop voorzieningen aanwezig.
Vanuit de woonkamer, keuken, en slaapkamers zijn er prachtige vrije zichtlijnen.
Landgoed Valkenstijn is een groene oase van bijna 10 hectare met oude bomen, lanen, houtwallen en grote weides. Een heerlijke plek voor jong en oud om te sporten, spelen, wandelen of te recreëren.

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40122018-steendijk-158/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn