Te koop in Assen: starterswoning met vrijstaande schuur

Te koop in Assen: starterswoning met vrijstaande schuur

Leuke starterswoning met een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, vrijstaande schuur én zowel een voor- als achtertuin waar je heerlijk beschut kunt zitten.

Er is een badkamer op de begane grond en er is een goede mogelijkheid om ook een slaapkamer op de begane grond te realiseren. Dus ook voor diegene die graag gelijkvloers wil wonen kan deze woning zeer interessant zijn.
Gelegen in de wijk Pittelo, op loopafstand van een supermarkt en nabij de diverse uitvalswegen. De voortuin is op het zuidwesten en als je meer de schaduw wil opzoeken biedt de achtertuin goede mogelijkheden.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree in hal, heerlijk lichte en ruime woonkamer met deur naar de achtertuin, dichte keuken met een nette opstelling. Badkamer met bad/douche combinatie, wastafelmeubel en een toilet. Vanuit de hal is de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken heeft een deur naar de tuin, biedt plek voor de wasmachine- en droger en heeft een vaste trapopgang naar de 1e verdieping. 1e Verdieping: ruime overloop waar je nog goed een werkhoek kunt creëren, 2 slaapkamers met dakramen.

Buiten:
Beschut gelegen voor- en achtertuin
Volop parkeergelegenheid in de straat
Vrijstaande houten berging.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40186866-geulstraat-4

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn