Te koop in Assen: onder architectuur gebouwde villa

Te koop in Assen: onder architectuur gebouwde villa

Wonen op steenworp afstand van het beschermde Stroomdallandschap van de Drentse Aa en direct aan het Amelterbos.

Dat schetst heel kort de prachtige ligging van deze onder architectuur gebouwde villa aan de Houtlaan in Assen. Heerlijk rustig aan een doodlopende weg is het genieten van de bijzondere lichtinval in de woning door de verticale doorkijken en de grote glaspartijen.

Villawijk Houtlaan kenmerkt zich door een heerlijke ligging grenzend aan natuur maar ook op steenworp afstand van het stadscentrum. Een rustige, groene en kindvriendelijke woonomgeving.

De bijzondere en speelse architectuur maakt dat deze woning zelfs op donkere dagen een optimale daglichtinval geniet. In de woonkamer is een grote glaspartij in het dak aangebracht, de hal is verticaal tot in de daklijn doorgetrokken met aan de Westzijde grote glazen gevelelementen.

De afwerking van de woning is op zeer comfortabel niveau, vloerverwarming op de begane grond, complete keukeninrichting van hoge kwaliteit en een royale badkamer op de verdieping.

De kavel is lekker groot, maar liefst 821 m2, met een achtertuin weliswaar op het Noorden, maar door een goed doordachte inrichting van de tuin zijn er overdag voldoende zon- en schaduwplekken. De ligging is werkelijk uniek, de achtertuin grenst direct aan een brede eikensingel en op loopafstand van het stroomdal van de Drentse Aa.

Kenmerken:
- Vrijstaande villa met inpandige garage;
- Bouwjaar 2004;
- Woonoppervlak circa 223 m2, circa 713 m3 inhoud;
- In totaal 7 kamers, waarvan 4 slaapkamers, 1 studeerkamer, woonkamer en atelier/werkkamer;
- Volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming, energielabel B;
- Inpandige garage (circa 29 m2);
- Prachtige ligging aan een doodlopende straat, achtertuin grenzend aan Eikensingel, op fietsafstand van het stadscentrum en van het Stroomdallandschap Drentse Aa.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40161650-houtlaan-71

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn