Te koop in Assen: tussenwoning met vrijstaande berging

Te koop in Assen: tussenwoning met vrijstaande berging

In de leuke woonwijk "Vredeveld" gelegen tussenwoning met vrijstaande berging. De woning staat een perceel van 148 m2. De woning is goed onderhouden en ideaal voor een gezin of starters. Door de ligging aan een soort hofje is het rustig maar niet gesloten. Aan de openbare weg zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Indeling begane grond: entree, hal met trapopgang, toilet met wandcloset, heerlijk lichte doorzon- woonkamer semi-open keuken v.v. inbouwapparatuur, vanuit de keuken heeft u toegang tot de verzorgde tuin met stenen berging, buitenkraan en eigen achter entree. Eerste verdieping: drie slaapkamer (van circa 7,5, 8 en 11 m2), ruime badkamer in lichte kleurstelling met ligbad, inloopdouche, tweede toilet en badkamermeubel. Tweede verdieping: vaste trap, overloop met ruimte voor wasmachine en CV ketel bevindt, zolderkamer met dakkapel.

Extra informatie:
- woning verkeert in een goede staat van onderhoud
- overburen zijn op redelijke afstand door openbaar groen, waardoor veel privacy wordt ervaren;
- Op korte afstand gelegen van een speeltuin, en basisschool;
- De gehele woning is voorzien van moderne laminaat vloeren en strakke wanden (behalve 2e verdieping);
- Verwarming door middel van een Remeha HR CV ketel (eigendom) uit 2010.
- Bouwjaar 1966 Woonoppervlakte 100 m2 Inhoud 360 m3 Perceeloppervlakte 148 m2
- Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing

"Het is heerlijk wonen in Vredeveld", een uitspraak die steeds vaker wordt gehoord. En dat is niet vreemd, Assen oost heeft simpelweg heel veel te bieden. Er is veel gemeenschappelijk groen, het wijkwinkelcentrum en scholen bevinden zich op loopafstand, het centrum van Assen is binnen 7 minuten met de fiets te bereiken en binnen enkele minuten staat u midden in de natuur richting Rolde. Het betreft een actieve wijk waar veel gezamenlijk georganiseerd wordt. Geen wonder dat steeds meer jonge gezinnen kiezen voor Vredeveld.

Aanvaarding: kan snel
Meer: www.funda.nl/koop/assen/huis-40170071-zonnedauwstraat-27

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn