Te koop in Assen: instapklare en moderne jaren dertig woning

Te koop in Assen: instapklare en moderne jaren dertig woning

Op zoek naar een verrassend ruime, instapklare en moderne jaren dertig woning? Nabij het centrum van Assen in de woonwijk Noorderpark vindt u deze gemoderniseerde TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING.

In 2006/ 2007 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. De woning staat op een ruim perceel van ca. 381 m2 eigen grond en heeft een royale tuin op het zuiden. De woning is gelegen in een rustige woonomgeving nabij diverse scholen, het winkelcentrum Nobellaan en op loopafstand het stadscentrum van Assen.

BEGANE GROND
Entree in hal met trapopgang, meterkast en kelderkast. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer en eetkamer (ca. 31m2) met een sfeervolle gashaard en een eiken vloer. De ingang van de kelderkast bevind zich in de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u via en-suite deuren in de woonkeuken (ca. 18m2). De moderne keuken (2018) is voorzien van RVS-schouw, een inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast, vriezer, kokendwaterkraan en inbouwkast. Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot de bijkeuken (ca. 6m2) met toegang tot een toilet. De bijkeuken heeft een witgoed aansluiting. De keuken en bijkeuken beschikken over vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot drie slaapkamers (ca. 18m2, ca. 16m2 en ca. 14m2) en badkamer (ca. 6m2). De badkamer met vloerverwarming is voorzien van een hoekbad, wastafel meubel, douche en een tweede toilet. In 2017 zijn er twee warmtewisselaars (aircos) geplaatst in de grote en de kinderslaapkamer. Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

TUIN
De ruime tuin is gelegen op het zonnige zuiden. De achtertuin beschikt over een royale terras en er staat een vrijstaand houten berging (ca. 45m2) voorzien van zonnepanelen.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN
- Karaktervolle woning in een goede staat van onderhoud;
- Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en opgebouwd (2006/2007);
- 16 zonnepanelen (2015) en HR++ beglazing;
- Ruim tuinperceel met vrijstaande garage/berging;
- Nabij diverse voorzieningen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40166446-talmastraat-95

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn