Te koop in Assen: helft van een dubbel woonhuis

Te koop in Assen: helft van een dubbel woonhuis

Prachtig gelegen tegen het Asserbos aan en in de gewilde buurt Oud Zuid  ligt dit helft van een dubbel woonhuis.

Het geheel is gebouwd in de periode van ca. 1910  1930 en kenmerkt zich ook met die typische jaren 30 karakteristieke accenten wat natuurlijk een prachtige uitstraling heeft. Zo zijn bijvoorbeeld de kamer en suite, grote glaspartijen en schouwen intact gebleven. Dit gegeven samen met de diepe achtertuin maakt het plaatje helemaal compleet! De woning staat op een kavel van 196m²

Begane Grond
Entree/Hal met een mooi afgewerkt plafond ornament, meterkast en trapopgang naar de verdieping. Kamer en Suite met bijbehorende schuifdeuren, voor- en achterkamer waarbij de achterkamer is ingericht met een gezellige zithoek gesitueerd om de openhaard heen. Aansluitend bevindt zich de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verrassende kelder van ca. 7m². De bijkeuken biedt plaats voor de wasmachine, droger en de CV opstelling.

Verdieping
Royale overloop met grote berging en vervolgens toegang tot 2 goede slaapkamers waarvan er eenvoudig 3 te maken zijn. Badkamer voorzien van wasmachine aansluiting. 2e toilet, aparte douche en vaste wastafel.

Bijzonderheden
- Woning is voorzien van kunststof kozijnen
- Heerlijke diepe tuin met verschillende gezellige zitjes!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40017260-bosstraat-70

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn