Te koop in Assen: uitgebouwd woonhuis in Westerpark

Te koop in Assen: uitgebouwd woonhuis in Westerpark

Een verrassend uitgebouwd woonhuis gelegen op een mooie locatie in het Westerpark met royale oprit, vrijstaande houten garage en een diepe tuin gelegen op het zuiden.

Deze woning wordt aangeboden met de Duokoop regeling van DNGB (biedt je de mogelijkheid om een woning te kopen zonder de grond. Hierdoor profiteer je van een lagere koopprijs en is jouw aankoopfinanciering van jouw woning lager. Later kun je op een ieder gewenst moment de grond kopen en kun je alsnog volledig eigenaar worden. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding (= canon) van ¬ 431,82,-. De canon is fiscaal aftrekbaar. Indien je de volledige eigendom inclusief grond zou willen kopen dan bedraagt de vraagprijs ¬ 379.500,- kosten koper.

Deze karakteristieke woning is gebouwd in 1956 en is in de loop der jaren uitgebouwd en gemoderniseerd. Het centrum, Asserbos en uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

Indeling: voorentree/hal, slaap-/werkkamer, moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad en vaste wastafel, royale nette woonkeuken met spoeleiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits-gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een grote woonkamer aan de achterzijde gerealiseerd is. In 2014 is de lichte serre gerealiseerd met een grote lichtstraat waardoor er nog meer leefruimte ontstaan is op de begane grond. Vanuit de woonkamer toegang tot de bijkeuken/achterentree voorzien van een toilet en witgoedaansluiting.

Eerste verdieping: overloop, toilet, drie slaapkamers (alle slaapkamers beschikken over inbouwkasten), tevens is er veel bergruimte achter de knieschotten. De bergruimte is zo ingericht dat er eenvoudig een dakkapel op de slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Tuin: de woning is gelegen op een perceeloppervlakte van maar liefst 571 m² met rondom een vrije ligging met veel privacy en een grote achtertuin op het zuiden. Er is een royale oprit met voldoende parkeergelegenheid. De royale vrijstaande houten garage is voorzien van elektra en een eigen meterkast.


* Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming;
* Veel leefruimte op de begane grond door de uitbouw en de serre;
* De woning is in 2006 uitgebouwd en de serre is van 2014;
* De serre is voorzien van een schuifpui, een grote lichtstraat en v.v. aluminium kozijnen;
* Alle kozijnen zijn vervangen in 2007;
* Moderne nette keuken en badkamer;
* Slaap-/ werkkamer op begane grond waardoor de woning geschikt is voor meerdere doeleinden

Zie: witterstraat 95

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn