Te koop in Assen: Bungalow op 1247 m2 grond

Te koop in Assen: Bungalow op 1247 m2 grond

Op gewilde locatie, in rustige woonstraat in de villawijk "Zuiderpark" aan de zuidkant van Assen, gelegen lichte bungalow met extra brede garage en zeer zonnige tuin van maar liefst 1.247m².

De besloten tuin met zonneterras biedt veel privacy. De goed geïsoleerde en onderhouden woning, nabij het Asserbos en het centrum, heeft het gehele woonprogramma op de begane grond, zo is er o.a. een prachtige lichte woonkamer met sfeervolle open haard, massieve parketvloer en schuifpui naar zonneterras; dichte keuken; 4 slaapkamers en badkamer.
Kortom; een bijzonder prettige, lichte woning op bijzonder ruim perceel, gelegen op een rustige en gewilde woonplek in de villawijk "Zuiderpark", nabij zowel het Asserbos als het centrum van Assen.

Locatie:
Assen de hoofdstad van de provincie Drenthe heeft veel te bieden. Er is een ruim en gevarieerd winkelaanbod, goede onderwijsvoorzieningen, een ziekenhuis, een nieuw spraakmakend cultureel centrum, het Drents Museum met de recente fraaie uitbreiding en opzienbarende exposities. Er zijn vele sport- en recreatievoorzieningen. De omgeving van Assen biedt veel natuurschoon. De ligging aan de A28 en het treinspoor met intercity verbindingen garanderen een goede bereikbaarheid.

Indeling:
Begane grond: Ruime entree met garderobenis, toilet en meterkast; woonkamer van 39m² met open haard, massieve parketvloer en schuifpui naar zonneterras, via schuifwand gescheiden multifunctionele ruimte/werkhoek van 11m²; dichte keuken met eenvoudige inrichting en annex een bijkeuken met uitstort gootsteen, wasmachine aansluiting en plaats voor de cv ketel; 4 slaapkamers van 15, 11, 7 en 7m²; badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet; ruime garage 23m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1966
- Perceeloppervlak 944 m²
- Woonoppervlak ca. 150m²
- Inhoud ca. 510m³
- Sfeervolle woonkamer met open haard en massieve parketvloer
- Heerlijke ruime tuin met veel privacy
- Extra brede garage met wateraansluiting en elektra
- Project notaris: Notariskantoor Van Pelt Assen

meer over deze bungalow: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40005426-taxusplantsoen-36/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn