Te koop in Assen: vrijstaande jaren 30 woning

Te koop in Assen: vrijstaande jaren 30 woning

Aan de stille zijde van de Vaart staat dit prachtige vrijstaande JAREN DERTIG WOONHUIS met stenen GARAGE op een perceel van maar liefst 1.041 m².

De woning is gelegen op een mooie hoekkavel met vrij uitzicht over de Drentse Hoofdvaart. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de boten die voor de woning langs varen. Deze unieke woning is gelegen vlakbij het centrum van Assen met al haar voorzieningen en tevens nabij diverse uitvalswegen.
De woning dateert van 1937 en heeft nog vele originele stijlkenmerken als glas in lood ramen en paneeldeuren. De garage heeft nog een verdieping voor extra bergruimte.

Indeling woonhuis
Begane grond: Hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Bij de trapopgang zijn de mooie glas in loodramen gesitueerd. Vanaf de hal bereikt u de lichte woonkamer, deze is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en kijkt daarom prachtig uit op het (vaar)water. Vanuit de woonkamer is de doorgang naar de slaapkamer. Deze slaapkamer is tevens bereikbaar vanaf de dichte keuken en zou daarom ook gebruikt kunnen worden als eetkamer. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, magnetron en een kelder. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot het toilet en de badkamer.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers te bereiken en nog een ruime bergruimte. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Vanaf de eerste verdieping is de (niet beloopbare) zolder bereikbaar.

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40090108-vaart-nz-254/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn