Op een rustige locatie gelegen goed onderhouden, royale tussenwoning met aangebouwde stenen berging.

De woning heeft een zonnige besloten achtertuin gelegen op het zuiden. Er is een mogelijkheid voor een achterom. Tevens heeft de woning parkeergelegenheid op eigen erf. Het geheel staat op een perceel van 177 m² en is gelegen in de wijk Peelo nabij winkels, scholen, gezondheidscentrum, openbaar vervoer, uitvalswegen en groenvoorzieningen.

INDELING:
Begane grond: entree/hal en toegang tot de berging, woonkamer met half open keuken, totaal ca. 39m². De keuken dateert uit 2003 en is in de loop der jaren op diverse punten gemoderniseerd. Zo zijn onder andere de tegels van de achterwand vernieuwd en in 2017 zijn de frontjes van de keuken opnieuw in kleur gespoten. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers van ca. 9, 11 en 14 m², moderne badkamer met wellness-douchecabine, wastafelmeubel en hangend toilet. Via vaste trap naar...

Tweede verdieping: overloop met toegang tot de 4e slaapkamer (met dakkapel) ca. 14 m². Opstelling cv-ketel (Nefit HR 2002), wasmachine aansluiting. Aparte berging met dakraam, welke de mogelijkheden biedt om er een 5e slaapkamer van te maken.

Samenvatting
- Bouwjaar 1986. Goed onderhouden.
- Goed onderhouden, moderne keuken en badkamer.
- Achtertuin op het zuiden. Zonwering aanwezig en achterom mogelijk.
- 4 slaapkamers, waarvan één op zolder met grote dakkapel. Mogelijkheid voor 5e slaapkamer.
- Parkeren op eigen grond mogelijk.
- Centrale verwarming, geheel geïsoleerd. Energielabel C.
- Aanvaarding in overleg.

meer kijk : https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40067486-groenkampen-46/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn