Sfeervolle en uitgebouwde jaren 30 2-onder 1 kap woning

Sfeervolle en uitgebouwde jaren 30 2-onder 1 kap woning

Een sfeervolle en uitgebouwde jaren 30 2-onder 1 kap woning op een gewilde locatie, gelegen in rustige woonstraat én toch nabij het centrum van Assen!!!

De woning met veel authentieke elementen is zowel op de begane grond als op de verdieping uitgebouwd waardoor er veel leefruimte is ontstaan. Er is nu naast de ruime woonkamer een mooie dichte keuken met openslaande deuren naar de fraaie tuin gecreëerd en op de verdieping is er een extra slaapkamer en badkamer bijgekomen. Op de 2e verdieping is een 5e slaapkamer gerealiseerd, bereikbaar middels een eenvoudige trap. Kortom; een bijzondere ruime jaren 30 woning in een rustige buurt nabij het centrum van Assen, met veel leefruimte en fraaie tuin met houten schuur!!

Locatie:
Assen de hoofdstad van de provincie Drenthe heeft veel te bieden. Er is een ruim en gevarieerd winkelaanbod, goede onderwijsvoorzieningen, een ziekenhuis, een nieuw spraakmakend cultureel centrum, het Drents Museum met de recente fraaie uitbreiding en opzienbarende exposities. Er zijn vele sport- en recreatievoorzieningen. De omgeving van Assen biedt veel natuurschoon. De ligging aan de A28 en het treinspoor met intercityverbindingen garanderen een goede bereikbaarheid.

Indeling:
Begane grond: lange entree met meterkast; woonkamer van ca. 30m², dichte leefkeuken ca. 20m²; achterentree met vaste kast en toiletruimte.
1e verdieping ruime overloop; 4 slaapkamers van resp. ca. 12, 6, 10 en 7m²; badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en 2e toilet.
2e verdieping; 1 slaapkamer van ca. 10m2

.

Goed om te weten:
- Bouwjaar 1925/1930
- Perceeloppervlak 273m²
- Woonoppervlak ca. 135m²
- Inhoud ca. 465m³
- Heerlijke ruime tuin met veel privacy
- Houten tuin schuur 3x4m²
- mooie uitgebouwde keuken en verdieping

meer zien of weten kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40078418-rhebruggenstraat-8/

Verkoop service Assenstad:
Snel je huisje laten zien aan 50.000 kijkers per dag
Vraag na de verkoop aanbieding voor huizen.... mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn