Te koop in Assen: vrijstaande woning met grote garage

Te koop in Assen: vrijstaande woning met grote garage

Op fantastische locatie in de wijk KLOOSTERVEEN gelegen VRIJSTAANDE woning met grote garage welke geheel geïsoleerd en voorzien van verwarming.

Mooie ruime kavel van 697 m² welke fraai aangelegd is met diverse terrassen en extra houten tuinberging en kippenhok met ren. De kippen zijn bij de koop inbegrepen...

De woning is gelegen in KLOOSTERVEEN in de deelwijk KLOOSTERHOUT in een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. De wijk Kloosterveen is een wijk met uitstekende voorzieningen.

De woning in 2007 gebouwd door bouwbedrijf Poppink op traditionele wijze op een vrije kavel.

De kinderen hebben in de directe omgeving alle ruimte om heerlijk te spelen op de grote groenvoorziening van Kloosterhout of vissen en bootje varen in de grote vijver.

INDELING
Begane grond: Entree, ruime hal met meterkast, trapopgang en toilet + fontein. straatgerichte, lichte woonkamer (voorzien van vloerverwarming) met erker en pelletkachel, eetkamergedeelte met erker, openslaande deuren naar de achtertuin, open keuken met hoekopgestelde keuken met inbouwapparatuur en met toegang naar de ruime kelder voor provisie- wijnopslag en bergruimte. Aansluitend vindt u de bijkeuken en doorloop naar de ruime geïsoleerde garage (38 m²).

1e verdieping:
Ruime, lichte overloop met separaat toilet, 3 ruime slaapkamers, badkamer (voorzien van vloerverwarming) met ruime douche en een badkamermeubel met brede wastafel met dubbele kranen.

2e verdieping:
Overloop met dakkapel, bergruimte met cv-opstelling en ruime 4e slaapkamer met ook de dakkapel.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40695525-balsahout-18

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn