Te koop in Assen: royale en onderhoudsarme villa met riante living

Te koop in Assen: royale en onderhoudsarme villa met riante living

Fraai op een hoek gelegen, onder architectuur gebouwde, royale en onderhoudsarme villa met riante living, 5 slaapkamers, grote inpandige garage en een onderhoudsvriendelijke rondom gelegen tuin met veranda.

Eigen oprit naar de garage. Energiezuinig: volledig geïsoleerd en voorzien van 12 zonnepanelen. Deze unieke woning bevindt zich in Kloosterveen, met een groenstrook aan de voorzijde, op korte afstand van de A28. Scholen en supermarkt op loopafstand.

Indeling:
Grote trotse hal met vide, modern toilet (wandcloset) en meterkast, Doorloop naar de woonkamer en trapopgang naar de verdieping. Riante living (samen met open keuken bijna 100 m2!) met meerdere indelingsmogelijkheden. Op de vloer fraai rustiek eiken. Openslaande deuren naar de veranda en tuin. Heerlijke woonkeuken met luxe keukenopstelling en een kookeiland voorzien van alle gemakken. Boretti 6-pits gasfornuis met fry-top en brede oven, magnetron, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en rvs-schouw. Bijkeuken met ruimte voor witgoedopstelling, cv-ketel en doorloop naar de volledig geïsoleerde garage (ca. 3,25 bij 6,75 m. met elektrische garagedeur en separate loopdeur naar de tuin).

Eerste verdieping: overloop met prachtige vide, toegang tot alle vertrekken, een tweede toilet (wandcloset) en vlizoluik naar de zolder. Vijf heerlijke slaapkamers van ca. 12, 13, 13, 15 en 7 m2, waarvan één met eigen walk-in-clouset. Verder veel bergruimte in vaste kasten (2 inloopwanden). Ruime badkamer (ca. 10 m2) in lichte kleurstelling met vloerverwarming, ruime inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en handdoekradiator. De hele verdieping is voorzien van een eiken houten vloer. Grote zolder (geen stahoogte), bereikbaar middels een vlizotrap.

Grote voortuin. Zijtuin met eigen oprit naar de garage. Besloten en onderhoudsarme achtertuin (ca. 7m. diep bij 16m. breed) met gezellige en ruime veranda v.v. buitenhaard.

Bijzonderheden:
Robuuste en statige voorgevel. Zeer goed geïsoleerd en voorzien van 12 zonnepanelen. Kindvriendelijke omgeving. Garage te gebruiken als kantoor of slaapkamer.

LET OP:
- vraagprijs betreft een vanaf prijs (dus omhoog onderhandelen)
- standaard waarborgsom regeling
- fotos zijn gemaakt met een groothoeklens
- bekijk onze uitgebreide plattegronden, 360 gradenfotos en woonhuisfilm op funda.
- aanvaarding in overleg.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40683989-lange-hout-4

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn