Te koop in Assen: royale vrijstaande villa

Te koop in Assen: royale vrijstaande villa

Op een prachtige locatie aan een brede singel in het Kloosterhout staat deze royale VRIJSTAANDE VILLA. Deze woning is gelegen in een van de meest gewilde delen van de woonwijk Kloosterveen, met op korte afstand voorzieningen als scholen, winkelcentrum, sportaccommodaties, uitvalswegen en recreatie-/natuurgebied.

De woning is zeer hoogwaardig en luxe afgewerkt, met eerste klas materialen gebouwd en staat op een kavel van maar liefst 567 m2 eigen grond.

BEGANE GROND:
Entree in een ruime hal met toilet, meterkast en stijlvolle natuurstenen trap. Zeer royale en lichte living met diverse zitgedeeltes, ingebouwde gashaard, meerdere openslaande tuindeuren, eetgedeelte en een open keuken (tezamen groot ca. 73 m2). De luxe keuken met kookeiland is voorzien van een brede 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur van het merk Siemens, zoals een stoomoven, combi-magnetron, koffiezetapparaat, koelkast en vaatwasser. Vanuit de bijkeuken waarin o.a. de witgoed aansluitingen zich bevinden, bereikt u de geïsoleerde berging (ca. 9m2) die voorzien is van een vliering en een elektrische buitendeur. Vanuit de hal is tevens de werkkamer op de begane grond te bereiken, die desgewenst ook kan worden gebruikt als extra slaapkamer. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met 4 slaapkamers (ca. 13m2, 11m2, 11m2 en 13 m2) en een fraaie badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel, vloerverwarming en designradiator. Boven de gehele eerste verdieping bevindt zich een net afgewerkte vliering.

TUIN:
Rondom de woning ligt een goed onderhouden tuin. De achtertuin biedt door haar ruimte en ligging veel privacy, volop zon en is strak aangelegd met een natuurstenen terras, borders en gazon. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een overkapping met verlichting. De oprit biedt mogelijkheid voor het parkeren van meerdere autos op eigen terrein.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- riante vrijstaande villa in een van de meest gewilde delen van de woonwijk Kloosterveen;
- veel leefruimte op de begane grond: woonkamer + open keuken totaal ca. 73 m2;
- gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen (draai/kiep), kunststof overstekken, (veelal elektrisch bedienbare)
rolluiken en koperen dakgoten en regenpijpen;
- gehele woning beschikt over een siergrind vloer (m.u.v. badkamer) en natuursteen vensterbanken;
- gehele begane grond en badkamer voorzien van vloerverwarming;
- luxe, open keuken met groot kookeiland;
- vier ruime slaapkamers en extra werkkamer;
- goed onderhouden tuin met veel ruimte en privacy;
- gelegen aan rustige straat met ruime groenstrook.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40680997-sandelhout-5

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn