Te koop in Assen: villa met werk- en speelkamer aan het water

Te koop in Assen: villa met werk- en speelkamer aan het water

In Kloosterveen aan het water gelegen, onder architectuur ontworpen, VILLA met werk- en speelkamer op de begane grond. De woning staat op een perceel grond van maar liefst 468m2.

De wijk is voorzien van diverse voorzieningen als scholen, een winkelcentrum, recreatiegebied Baggelhuizen, golfbaan en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
Entree in ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang. De ruime woonkamer met open keuken en speelkamer (samen ca.62m2) heeft een ruime lichtinval, voornamelijk door de bijzondere serre. Op de begane grond is tevens een bijkeuken en extra werkkamer (ca.16m2) waardoor de combinatie wonen/werken tot de mogelijkheden behoort. De moderne keuken (2012) is voorzien van een koelkast/vriezer, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat met aparte warmhoudzone, combi-oven en RVS afzuigkap. De glazen schuifpui biedt toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop (ca.17,5m2), drie ruime slaapkamers (ca.22m2, ca.14m2, ca.13m2), toilet en aparte badkamer. De grootste slaapkamer heeft een inloopkast en toegang tot de CV ruimte. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel en inloopdouche.

TUIN:
De tuin is gelegen op het zuid-westen en is voorzien van een houten berging. Het is mogelijk om een eigen steiger te realiseren. De oprit biedt voldoende ruimte om meerdere autos op eigen terrein te parkeren.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Onder architectuur ontworpen woning aan het water;
- Ruime lichte woonkamer door glazen erker;
- Mogelijkheid voor kantoor aan huis;
- Parkeergelegenheid voor meerdere autos op eigen terrein;
- Nabij voorzieningen en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-49337355-bosanemoon-11

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn