Te koop in Assen: luxe vrijstaande woning in villawijk

Te koop in Assen: luxe vrijstaande woning in villawijk

In een prachtig groene omgeving in de villawijk De Houtlaan ligt deze luxe VRIJSTAANDE WONING met inpandige berging. De woning is gebouwd in 2001, volledig geïsoleerd en gelegen op een ruime kavel van 662m2 eigen grond.

De woning is centraal gelegen t.o.v. Amelterbos, Beekdallandschap, Landschap Drentsche Aa, Schaapskudde Balloërveld en diverse uitvalswegen. Daarnaast zijn diverse voorzieningen als de binnenstad van Assen, NS-station, supermarkten en scholen binnen 10 (fiets)minuten bereikbaar.

BEGANE GROND:
Ruime en lichte hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal bereikt u de riante woonkamer met eikenhouten vloer, openslaande tuindeuren en luxe open keuken (tezamen groot ca. 50m2). De keuken is voorzien van 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi oven-magnetron, koelkast. Vanuit de entreehal bereikt u tevens de witgoed ruimte (ca. 5m2) en de inpandige garage (ca. 17m2).

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop met vier ruime slaapkamers (ca. 16m2, ca. 13m2, ca. 9m2 en ca. 7m2) Daarnaast biedt de overloop toegang tot het toilet, CV-ruimte en badkamer (ca. 7m2). De badkamer is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming.

VLIERING:
Middels een vlizotrap bereikt u de ruime bergzolder. De zolder strekt zich over de gehele lengte van de woning.

TUIN:
De mooi aangelegde tuin is voorzien van diverse zonneterrassen. De dakplatanen groeien in het voorjaar dicht waardoor er een natuurlijke parasol ontstaat boven het terras. De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten. De oprit aan de voorzijde biedt ruimte voor het parkeren van meerdere autos op eigen terrein, aan de woning is een ruime houten carport geplaatst (2015). ook is er een vrijstaande berging van red ceder geplaatst.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer;
- Aan de woning is een ruime houten carport geplaatst (2015);
- Keurig onderhouden en voorzien van politiekeurmerk veilig wonen;
- Bouwjaar 2001, volledig geïsoleerd en energielabel A;
- Gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen, natuurgebieden en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40574959-houtlaan-185

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn