Te koop in Assen: luxe vrijstaande woning

Te koop in Assen: luxe vrijstaande woning

Prachtig aan brinkje gelegen luxe vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, inpandige garage en fraai aangelegde tuin rondom. De woning is in 1980 onder architectuur gebouwd en door de jaren heen aangepast aan de huidige wooneisen.

Het huis heeft een solide uitstraling, is goed onderhouden en ademt een warme sfeer uit. De mooie tuin rondom de woning grenst aan de achterzijde aan gemeentelijk groen waardoor u veel privacy heeft.

Indeling van de woning:
de voordeur bevindt zich in een portiek en geeft toegang tot de ruime, gastvrije hal met garderobe hoek, toilet (hangend), meterkast en trapopgang. De inpandige garage is binnendoor bereikbaar. De slaapkamer heeft een inloopkast en grenst direct aan de badkamer met douche en wastafelmeubel. De lichte woonkamer (48 m²) heeft een schuifpui naar het terras en een open haard met mooie natuurstenen schouw. De dichte keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en geeft toegang tot de provisiekelder en naar de bijkeuken met aansluitingen voor witgoed en opstelling van de verwarmingsinstallatie.

De verdieping biedt ruimte aan 3 ruime slaapkamers waarvan één met grote inloopkast, een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet en een grote zolderruimte boven de garage met opstelling voor de CV ketel welke zorgt voor de warmwatervoorziening. In de tuin staat een tuinhuisje en een houten berging voor houtopslag.

-De kavelgrootte bedraagt 868 m²
-Woonoppervlakte 165 m²
-Goed onderhouden!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40672117-woerdes-113

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn