Te koop in Assen: zeer royale luxe penthouse met meerdere terrassen

Te koop in Assen: zeer royale luxe penthouse met meerdere terrassen

Op een fraaie locatie aan vaarwater treft u dit unieke en zéér royale penthouse met meerdere grote terrassen, een hoogwaardige afwerking, 2 ruime inpandige parkeerplaatsen een inpandige berging.

Het fraaie penthouse is gelegen op de derde woonlaag van een zeer verzorgd complex dat uitzicht verschaft over de jachthaven aan de Drentsche Hoofdvaart. Het geheel is onder architectuur gebouwd waardoor er fraaie bouwdetails zichtbaar zijn zoals een open indeling en verspringende plafondhoogtes. De uniciteit van dit appartement zit hem in diens royale afmetingen gecombineerd met een een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau.

Het penthouse biedt aan haar bewoners o.a. een royale living van ca. 93 m2 met een verhoogd plafond hetgeen een zeer ruimtelijke beleving geeft. Aan weerszijden van het appartement bevindt zich een royale slaapkamer, waarbij bovendien de mogelijkheid bestaat om door het plaatsen van 1 wand eenvoudig een 3e slaapkamer te realiseren. De master bedroom heeft een volledig geoutilleerde badkamer en-suite en het andere slaapvertrek heeft tevens een eigen badkamer.

Vanuit zowel de living als de slaapkamers verkrijgt u toegang tot de 2 dakterassen van ieder ca. 60 m2 met een zuid-oost- en westelijke orientatie. Er is altijd een geschikte plek om van de zon te genieten, met uitzicht over de jachthaven met diens reuring. Daarnaast heeft het appartement nog een inpandige logia (10 m2) die grenst aan de woonkamer.

In de onder het complex gelegen parkeerkelder bevinden zich 2 eigen parkeerplaatsen. Deze zijn dermate ruim van opzet dat het de gelegenheid tot het parkeren van 4 autos biedt. Tevens bevindt zich hier de inpandige (fietsen)berging van ca. 17 m2.

Om de luxe en sfeer van dit penthouse te ervaren schieten woorden en fotos tekort. Alleen een bezichtiging geeft u de juiste indruk. Niet alleen het penthouse maar ook de ligging is uniek. U kunt genieten van een weids uitzicht en lichtinval rondom.

Highlights:

-Woonoppervlak: ca. 257 m2
-Inhoud: ca. 750 m3
-Vrije ligging en privacy aan open vaarwater;
-Twee riante dakterrassen van elk 60 m2 op zuidoost- en westzijde;
-Een ruim overdekt en beschut balkon op het zuidwesten;
-Twee eigen overdekte inpandige parkeerplaatsen die ruimte bieden aan 4 autos;
-Keurige inpandige berging (ca 17 m2);
-Gratis parkeren voor de deur voor uw bezoek;
-Lift naar eigen etage welke, indien gewenst, te blokkeren is voor anderen door een liftsleutel;
-Twee slaapkamers van elk circa 39 m2 waarvan er één met badkamer en suite met twee vaste wastafels en bad;
-Een derde slaapkamer is op zeer eenvoudige wijze te realiseren.
-Energiezuinig object uit 2003;
-Zeer goede uitvalswegen richting de A28;
-Op loopafstand van alle wenselijke voorzieningen
-Actieve VvE met professionele beheerder.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-40673490-tjalk-58

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn