Te koop in Assen: keurig onderhouden hoekwoning met garage

Te koop in Assen: keurig onderhouden hoekwoning met garage

KEURIG ONDERHOUDEN en SLIM-VERBOUWDE HOEKWONING MET GARAGE aan een rustige straat en achtertuin op het Zuid-Westen. Deze VOLLEDIG GEÏSOLEERDE WONING met maar liefst 4 slaapkamers en VRIJ UITZICHT staat in de populaire- en ruim opgezette groene woonwijk Vredeveld , is gelegen nabij het wijkwinkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Het vernieuwde NS station is zeer nabij en het centrum van Assen is per fiets binnen 10 minuten bereikbaar. Binnen een minuut wandelt u in het prachtige natuurgebied richting Anreep, Schieven en Rolde.

BEGANE GROND:
Entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast en garderobekast. Vanuit de hal bereikt u de zeer lichte woonkamer, van waar u prachtig vrij uitzicht heeft op de groene woonomgeving! De half-open keuken, in hoekopstelling, is efficiënt ingedeeld en optimaal uitgerust met keukenkastjes zodat u heel veel bergruimte heeft. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat plus wokbrander, afzuiging, oven, koelkast en vaatwasser. Op de gehele begane grond ligt een schitterende laminaatvloer van goede kwaliteit, welke zonder drempels is doorgelegd. De wanden zijn enkele jaren geleden afgewerkt met een mooie laag spachtelpoets.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. Een slaapkamer is voorzien van een wastafelaansluiting. De ruime en lichte badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel, een douchehoek en een extra toilet. De wanden van alle slaapkamers zijn voorzien van glasvezelbehang, dus ook hier keurige wandafwerking!

ZOLDER:
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, welke is voorzien van een zeer royale onderhoudsvriendelijke dakkapel (Trespa) en een mooie laminaatvloer. Door de geplaatste dakkapel is er op de overloop een volwaardige, rustige hobby-/werkplek én een ruime zolderkamer ontstaan. Ter verhoging van het comfort is de zolder voorzien van airco, hor en rolluik. Doordat de zolderverdieping wel-overdacht en slim opnieuw is ingedeeld is er veel bergruimte, zijn er inbouwkasten schuifwandjes en een afgesloten ruimte voor de opstelling van de CV ketel (ATAG eigendom, 2010).

BUITENOM en TUIN:
De (afsluitbare) achtertuin is bereikbaar via de eigen oprit naast de woning. Deze oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen. In de achtertuin treft u een vrijstaande garage met aangebouwde stenen berging en fietsenschuur aan. De garage is voorzien van stroom en een gevelkachel (op gas). De gedeeltelijk geïsoleerde berging is voorzien van witgoedaansluitingen en koud- én warmwateraansluiting. Een sfeervolle overkapping met buitenkeuken in de tuin zorgen er voor dat u optimaal buiten kunt genieten. Aan de achtergevel van de woning op de benedenverdieping is een zonnescherm bevestigd, waarvan het doek 5 jaar geleden vernieuwd is.

BIJZONDERHEDEN:
- Lichte woonkamer met vrij uitzicht;
- Hoogwaardig afwerkingsniveau gehele woning (nette wanden, vloeren etc.);
- Zonnige achtertuin; ligging zeer geschikt voor zonnepanelen (Zuid-West);
- Volledig geïsoleerde woning (vloerisolatie, dakisolatie, glasisolatie, muurisolatie);
- Zeer goed onderhouden én slim-verbouwde woning;
- Vaste trap naar zolderverdieping alwaar zeer royale dakkapel en 4e slaapkamer;
- ATAG CV-ketel, bouwjaar 2010, eigendom en jaarlijks onderhouden;
- Airco op zolderverdieping;
- Schilderwerk houtwerk binnen 2017;
- Achterpui vervangen 2015;
- Dak garage en berging vervangen 2015;
- Gunstige ligging t.o.v. station, centrum en vele voorzieningen;
- Grenzend aan het stroomdallandschap Drentsche Aa ;
- Gunstig gelegen met veel privacy.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40671765-zevensterstraat-52

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn