Te koop in Assen: luxe maisonnette midden in het centrum

Te koop in Assen: luxe maisonnette midden in het centrum

Deze luxe Maisonnette staat in het centrum van Assen op een uniek locatie aan een plein van het Cité. Ondanks de robuuste uitstraling aan de buitenzijde is de woning van binnen verrassend licht.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en ruime woonkamer met open keuken en groot balkon. De ligging is op loopafstand van het winkelcentrum van Assen, het NS station, de Nieuwe Kolk en het Drents Museum.

WOONLAAG:
Entree in hal met meterkast, toilet, slaapkamer en de badkamer. De ruime woonkamer met open keuken (ca. 33m2) heeft tevens toegang tot het inpandige balkon (ca.10m2). De open keuken is voorzien van een combi-magnetron, koelkast, afzuigkap en gaskookplaat.

EERSTE VERDIEPING:
Middens een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken, hier is een tweede ruime slaapkamer (ca.17m2, nu gedeeld door een room divider) en berging met CV installatie en aansluiting voor het witgoed.

De woning bevindt zich boven de parkeergarage, het abonnement bij de woning loopt tot 2020. Tevens is er een externe berging (ca.6m2) naast het complex.

VVE:
De maandelijkse VvE bijdrage is ¬ 69,33 per maand, kosten voor de lift bedragen 25,- per maand.

BIJZONDERHEDEN EN STERKE PUNTEN:
- Ligging in centrum van Assen;
- Moderne keuken en badkamer (2013);
- Maisonnette met een groot inpandig balkon;
- Zeer goed onderhouden appartement en een gezonde Vereniging van eigenaren;
- Dichtbij diverse voorzieningen nabij (o.a. Hema, Albert Heijn XL, theater/bioscoop de Nieuwe Kolk en diverse horeca gelegenheden).

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-40678369-citadel-6

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn