Te koop in Assen: vrijstaande notariswoning met 5 ruime slaapkamers

Te koop in Assen: vrijstaande notariswoning met 5 ruime slaapkamers

Deze prachtige volledig geïsoleerde VRIJSTAANDE NOTARISWONING met 5 ruime slaapkamers, aangebouwde stenen garage, bijkeuken en ruim UITZICHT aan de voorzijde van de woning staat in Kloosterveen op een HOEKKAVEL van 648 m². De woning is gebouwd in 2005 en is voorzien van de kenmerkende jaren 30 stijl.

Het geliefde deelplan Kloosterhout, waar de woning binnen Kloosterveen is gesitueerd, kenmerkt zich door de ruimtelijke indeling. Kloosterveen biedt voldoende voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, supermarkten, sportmogelijkheden en basisscholen. Uitvalswegen zoals de A28 op enkele autominuten vanaf de woning.

U ZOEKT EEN RUIM VRIJSTAAND HERENHUIS MET 5 SLAAPKAMERS, AANGEBOUWDE STENEN GARAGE OP RUIME KAVEL MET VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN GROND IN KLOOSTERVEEN? MAAK GERUST EEN AFSPRAAK!

Indeling
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet met fonteintje. Ruime woonkamer van ca. 50m² met erker, speksteen houtkachel en dubbele tuindeuren. Door de toepassing van veel ramen is het een erg prettige verblijfsruimte waar veel lichtinval is. Vanuit de woonkamer toegang tot de landelijke keuken van ca. 20 m² voorzien van een prachtige houten vloer en diverse inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat met oven, Bosch vaatwasser en koelkast. Bijkeuken voorzien van wasmachineaansluiting, kastenwand, separate vriezer en toegang tot de tuin en de aangebouwde stenen garage.

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (ca. 17 m², 15 m² en 14 m²). De grootste slaapkamer is voorzien van een inloopkast van maar liefst 7 m², waarvan gemakkelijk een extra slaapkamer te maken is. Badkamer van ca. 9 m² voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers (ca. 17 m² en 16 m²) voorzien van meerdere dakramen. Berging met CV-opstelling en de warmteterugwininstallatie (WTW-installatie).

Buiten:
Ruime en fraai aangelegde tuin met houten chalet/tuinhuis op het noordwesten gelegen. Door de ruimte om de woning en de ruime opzet van het deelplan Kloosterhout is er de gehele dag zon rondom de woning en kunt u uit meerdere zonneterrassen kiezen.

Bijzonderheden/extra informatie:
- Jaren 30 stijl notariswoning met ruim 200 m² woonoppervlak en een perceel van 648 m².
- 5 Ruime slaapkamers (6 mogelijk).
- Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning.
- Schilderwerk buitenzijde begane grond 2011, eerste en tweede verdieping 2013.
- Woning voorzien van doorgeschakelde alarminstallatie ( ¬ 40,- per maand).
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (minimaal 3 autos).

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40664451-lange-hout-34

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn