Te koop in Assen: vrijstaande woning op vrije en open plek

Te koop in Assen: vrijstaande woning op vrije en open plek

Op een prachtige, vrije en open plek aan de grote brink in deelplan Kloosterhout gelegen vrijstaande woning. Een heerlijk ruim leefhuis met een fraai uitgebouwde woonkeuken en 5 royale slaapkamers.

Het huis is degelijk gebouwd in 2005 met aandacht voor mooie details. Vervolgens is het huis in 2011 aan de zij- en achterkant uitgebouwd waardoor een lichte, grote woonkeuken is ontstaan.

Indeling:
entree in hal met toiletruimte, voorzien van hangtoilet en fontein, meterkast. Aan de voorkant van de woning is de lichte en op de zon gerichte woonkamer van ca. 37m2, voorzien van een erker en houtkachel. De woonkamer vormt een geheel met de woonkeuken van ca. 38m2, een totale leefruimte van ca. 75m2 dus, voorzien van een eiken vloer. In de woonkeuken is meer dan voldoende ruimte voor een lange eettafel en via de erker komt ook hier de zon mooi naar binnen. De keukeninrichting is voorzien van inbouw koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken van 6m2 en vervolgens tot de garage van 26m2, volledig uitgevoerd in geïsoleerde spouwmuur en geïsoleerde vloer.

Verdieping: overloop met ruime inloopkast van ca. 2x2 meter, 3 slaapkamers van ca. 11, 12 en 14, badkamer van ca. 7m2 voorzien van ligbad, douche, wastafel, tweede toilet en vloerverwarming. Vanaf de overloop is er toegang tot de verdieping boven de garage, die een prachtige invulling heeft gekregen met een ruime slaapkamer van ca. 21m2 (gemeten op 1.50 m) voorzien van dakvensters en een multifunctionele hobbyruimte/overloop van 17m2 met ook de CV-ruimte.

De tweede verdieping biedt nogmaals een ruime overloop en een mooie slaapkamer van ca. 17m2 (gemeten op 1.50m) voorzien van een dakvenster.

De woning is voorzien van een prima tuin rondom met mogelijkheden om zowel de zon als de schaduw op te zoeken. De oprit biedt voldoende ruimte voor 2 autos.

Extra info:
- perceel 513m2
- woonoppervlak 225m2
- voorzien van 14 zonnepanelen met een jaaropbrengst van ca. 3.200 KwH
- regenpijpen uitgevoerd in zink
- carport voor de garage
- veel licht door toepassing van twee erkers
- woonkamerramen voorzien van elektrisch bediende screens
- uitstekend onderhouden.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40675803-kloosterhout-22

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn