Te koop in Assen: helft van dubbele woning met vrijstaande garage

Te koop in Assen: helft van dubbele woning met vrijstaande garage

Op een rustige woonlocatie in het fraai Oud-Zuid staat deze ruime helft van dubbele woning met vrijstaande garage en stadstuin op de zon. Hier is het mogelijk om te wonen in een oase van rust maar toch letterlijk op loopafstand van alles wat het Asser centrum te bieden heeft.

De woning is gebouwd in 1997 en staat op een perceel van 200m2.

Indeling: entree in hal met meterkast en toilet. Woonkamer met tuingerichte zithoek en straatgerichte keuken. Hier is in 2013 een nieuwe keukenopstelling geplaatst, uitgevoerd in hoogglans wit met lichtgrijs composiet werkblad. De keuken is van alle inbouwapparatuur voorzien: Miele vaatwasser, Liebherr koel-vriescombinatie, Siemens oven en aparte magnetron, 5-pits gaskookplaat.

De woonkamervloer is afgewerkt met beuken parket en heeft openslaande deuren naar de tuin.

Verdieping: overloop met inloopkast, drie slaapkamers van ca. 7, 12 en 19m2, ruime badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel. De verdieping heeft verder een separaat toilet.

Tweede verdieping: ruime etage van ca. 28m2 (gemeten op 1.50m) zodat hier voldoende ruimte is voor één of twee slaapkamers. Verder bevinden zich hier de wasmachineaansluiting en CV-opstelling.

De besloten achtertuin is heerlijk op het zuiden gelegen en ideaal voor wie wel lekker buiten wil kunnen zitten, maar niet veel tijd kwijt wil zijn aan onderhoud. De vrijstaande stenen garage staat direct achter de tuin en heeft zowel een loopdeur als een kanteldeur. De garage is bereikbaar via de met enkele buren gedeelde privé toegangsweg. Aan de voorzijde zijn bovendien enkele parkeerplaatsen gerealiseerd op eigen grond.

De Zuidhaege behoorde ooit tot het nog altijd bestaande, naastgelegen landgoed Overcingel en later stond op deze plek het Wilhelmina-ziekenhuis. Twee decennia geleden is op het gebied woningbouw gerealiseerd, zodat u nu kunt wonen in een moderne en prima geïsoleerde woning, maar toch in een oude en karakteristieke wijk met groen, een ideale combinatie!

Extra informatie:
- volledig geïsoleerd
- (voorlopig) energielabel B
- CV ketel Remeha HR combi 2013
- royale binnenruimte, mooie slaapkamers.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40669348-zuidhaege-181

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn