Te koop in Assen: vrijstaande woning aan het water met sauna

Te koop in Assen: vrijstaande woning aan het water met sauna

Een UNIEKE vrijstaande woning gelegen aan de rand van de woonbuurt "Kloosterhage" in Kloosterveen. De woning ligt aan het water met daardoor aan de zij- en voorkant een prachtige vrije ligging.

Doordat de woning gebouwd is in de vorm van een toren, is de woning over vier verdiepingen voorzien van volwaardige woonruimte. Verder beschikt de woning door het grote woonoppervlakte over een woonkeuken en woonkamer op de begane grond. Over de verdiepingen beschikt de woning over vier slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en veel bergruimte. De woning heeft een vrijstaande stenen garage en een recent gebouwde berging.

De achtertuin en voortuin zijn fraai aangelegd, rondom de woning loopt een terras aan het water.

Indeling: entree/ hal, toilet, provisiekast, dichte woonkeuken met een keuken in hoekopstelling welke voorzien is van een 5-pits-gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast en diepvries. De woonkeuken heeft terrasdeuren. Royale woonkamer met sfeervolle houtkachel en openslaande deuren naar het terras.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer met sauna, nette badkamer met douchecabine, ligbad, toilet, en wastafel, berging met witgoedaansluiting,

Tweede verdieping: overloop, twee slaapkamers en twee bergingen.

Derde verdieping: overloop, de royale vierde slaapkamer, een separaat toilet en berging voorzien van CV-opstelling.

* UNIEKE woning met veel woonoppervlakte en mogelijkheden;
* In totaal vier slaapkamers waarvan één met sauna;
* Een terras rondom de woning aan het water;
* Vrijstaande stenen garage en recent gebouwde berging

De woning is aan begin van de buurt gesitueerd en daardoor zijn uitvalswegen en natuurgebieden op korte afstand. Ook diverse wijkvoorzieningen waaronder het winkelcentrum "Kloosterveste", scholen en sportvoorzieningen zijn nabij gelegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40668825-rosa-spierweg-2

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn