Te koop in Assen: vrijstaande bungalow met 7 slaapkamers

Te koop in Assen: vrijstaande bungalow met 7 slaapkamers

In de groene woonwijk Assen-Oost ligt deze VRIJSTAANDE BUNGALOW. De woning beschikt over 7 slaapkamers, een aangebouwde garage en een ruime tuin rondom de woning.

De bungalow staat op maar liefst 1344m2 eigen grond en biedt veel privacy door de bosrijke omgeving. Er dient wel groot onderhoud gepleegd te worden aan de woning, maar dan heb je ook een ruime woning op een prachtige locatie. De woning heeft een centrale ligging ten opzichte van het winkelcentrum Vredeveld, scholen, het centrum van Assen en het station.

BEGANE GROND:
De entree biedt toegang tot de hal die een centrale functie heeft in deze woning. De woonkamer is tuingericht (ca.50m2) en geeft ook toegang tot de tuin. Aansluitend een dichte keuken (ca.11m2), deze is voorzien van een eenvoudig keukenblok met gasfornuis. Vanuit de keuken is een grote kelder (ca.36m2) bereikbaar. De hal biedt toegang tot meterkast, toilet en 7 slaapkamers (ca.16m2, ca 16m2, ca.13m2, ca.10m2, ca.8m2, ca.8m2 en ca.8m2).

GARAGE:
De garage (ca.33m2) is voorzien van een kanteldeur. Er is voldoende ruimte op de oprit om meerdere autos op eigen terrein te parkeren.

TUIN:
De ruime tuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een terras.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Prachtige ligging in de groene woonwijk Assen-Oost;
- Woning biedt ruimte voor werken aan huis;
- 7 ruime slaapkamers en volop bergruimte;
- Woning is gedateerd en heeft achterstallig onderhoud. Er is een uitgebreid bouwkundig rapport beschikbaar vanuit een extern bureau, deze is op te vragen bij ons kantoor;
- Groot perceel van 1344m2, beschutte ligging biedt voldoende privacy: (tevens een strook gemeentegrond aan voorzijde in gebruik)
- Nabij winkelcentrum, scholen, centrum en het station.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40666979-socrateslaan-6

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn