Te koop in Assen: riante goed onderhouden vrijstaande villa

Te koop in Assen: riante goed onderhouden vrijstaande villa

Een riante en uitstekend onderhouden vrijstaande woning/villa in Marsdijk nabij veel voorzieningen en prachtige natuurgebieden.

Deze in 1993 gebouwde woning is gelegen op een kavel van 673 m², heeft een gebruiksoppervlakte van circa 225 m² en kent een erg praktische indeling met onder andere een heerlijk ruime woonkamer, een slaap-/werkkamer op de begane grond, 4 ruime slaapkamers, een bijkeuken en een geïsoleerde inpandige garage.

Het einde van de straat is het begin van een fantastisch natuurgebied. Langs het Kanaal kunt u heerlijke fiets- of wandeltochten maken en als u de brug oversteekt komt u in uitgestrekte Drentse landschappen. In de wijk zelf zijn verder een uitgebreid winkelcentrum, diverse scholen en sportmogelijkheden. De uitvalswegen zijn snel te bereiken en ook het openbaar vervoer richting het centrum en andere omliggende dorpen en steden is goed geregeld.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree in hal. Toilet met hangend closet en fonteintje. Werk/slaapkamer. Ruime en beschut gelegen woonkamer met veel raampartijen en goede mogelijkheden om meerdere zithoeken te realiseren. De woonkamer is voorzien van 2 deuren naar de tuin en een sfeervolle gashaard met schouw. Semi-open keuken voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de bijkeuken en via de bijkeuken is de inpandige garage te bereiken. Deze garage is volledig geisoleerd en voorzien van een bergzolder, een loop-/kanteldeur, water en elektra.

1e Verdieping: Overloop. Slaapkamer 1 (ca. 22 m²). Slaapkamer 2 (ca. 20 m²) met wastafel. Slaapkamer 3 (ca. 10 m²) met wastafel. Slaapkamer 4 (ca. 25 m²). Badkamer met ligbad, aparte douche, 2e toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafel. Stookruimte.

Vliering: Via een vlizotrap is een ruime bergzolder met dakraam te bereiken.

Buiten: Een prachtig aangelegde tuin rondom met meerdere zon- en schaduwterrassen. Ruime oprit.

Overig: Het schilderwerk is jaarlijks bijgehouden door een erkende schilder. De woning heeft grotendeels draaikiepramen met ventilatieroosters.

Om de ruimte, indeling en sfeer te beleven nodigen wij u van harte uit om op afspraak deze woning te bezichtigen.

Let op:
De plattegronden zijn nog in productie, deze hopen wij in de loop van volgende week te kunnen publiceren.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40668183-alexander-dubcekweg-2

Uw woning in de verkoop? Laat AssenStad helpen met de verkoop! Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn