Te koop in Assen: uitgebouwde helft van dubbel woonhuis

Te koop in Assen: uitgebouwde helft van dubbel woonhuis

Het hotelgevoel in eigen woning ervaren? Dat kan bij deze UITGEBOUWDE HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met VRIJSTAANDE STENEN BERGING!

De tweede verdieping van deze woning is namelijk helemaal ingericht, alsof je je in een hotelkamer waant. De verdieping is strak afgewerkt met twee dakkapellen, een grote slaapkamer met vaste kastenwand en een badkamer en suite met douche, wastafel, toilet en op maat gemaakte kasten. De vloerverwarming maakt het geheel af.

Daarnaast is de woning meteen bij de bouw aan de achterzijde uitgebouwd en is de garage bij de woning aangetrokken, waardoor er ontzettend veel extra leefruimte bij is gekomen. De woning is geheel voorzien van vloerverwarming en gestucte wanden en plafonds.

De tuin met meerdere terrassen is ideaal gelegen met veel privacy. Tevens biedt de oprit plaats voor meerdere autos Totale perceeloppervlakte 318 m².

De woning is gelegen in een ruim opgezette straat met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Het ruim opgezette winkelcentrum en diverse basisscholen zijn op steenworpafstand aanwezig. Daarnaast heeft de wijk Kloosterveen ook veel sportvoorzieningen en ligt de natuur om de hoek.

Indeling woonhuis

Begane grond
Entree met toilet, gezellige woonkamer met moderne gashaard, uitgebouwde woonkeuken met schuifpui naar de tuin. De keuken is voorzien van kwaliteit inbouwapparatuur en veel werkblad. Tevens is er een aparte speelruimte gemaakt voor de kinderen. De garage is meteen bij de bouw bij de leefruimte op de begane grond aangetrokken, waardoor er nu een prachtige werkkamer gecreëerd is. Deze kan ook gebruikt worden als bijvoorbeeld slaapkamer. Tevens is binnendoor de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger bereikbaar. Hier is ook warm en koud water beschikbaar, waardoor hier heel gemakkelijk een extra badkamer gemaakt kan worden.

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers, waarvan één met vaste kastenwand en luxe badkamer met douche, diep ligbad met tv weggewerkt in de wand en speakers in het plafond, dubbele wastafel en tweede toilet. De verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Grote vierde slaapkamer met vaste kastenwand en badkamer en suite met douche, wastafel, derde toilet en hoge op maat gemaakte kasten. Ook deze verdieping is geheel voorzien van vloerverwarming.

Kortom, het betreft een woning met vele extras en luxe afwerking. Een woning om zo te betrekken!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte

Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40657903-stedelaan-17

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn