Te koop in Assen: royaal vrijstaand woonhuis

Te koop in Assen: royaal vrijstaand woonhuis

Op een prachtige locatie in de kleinschalige woonwijk "De Houtlaan", staat dit royaal vrijstaand woonhuis. De woning staat in een parkachtige omgeving, nabij het Amelterbos en Stroomdallandschap Drentsche Aa en natuurlijk nabij het stadscentrum van Assen. Vanuit de sfeervolle achtertuin heeft u fantastisch uitzicht op waterpartij.

De woning beschikt over een aangebouwde stenen garage met bergzolder en slaap- en badkamer op de begane grond.

Indeling: entree/ hal, toilet, slaapkamer met toegang tot de badkamer voorzien van een douchecabine, toilet en dubbele vaste wastafel. Vanuit de hal toegang tot de lichte woonkamer met aan de voorzijde een erker, aan de zijkant voorzien van een schuifpui. Een open royale woonkeuken met openslaande tuindeuren. De keuken is voorzien van een 4-pits-gas-kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken doorloop naar de bijkeuken welke voorzien is van witgoedaansluiting en geeft toegang tot de garage.

Eerste verdieping: overloop, drie royale lichte slaapkamers met hoge plafonds, waarvan de twee slaapkamers aan de voorzijde toegang hebben tot het balkon, badkamer voorzien van douchecabine, toilet en vaste wastafel.

Een sfeervolle royale achtertuin waar meerdere terrassen zijn gesitueerd, heerlijk aan waterpartij gelegen is, voorzien is van een houten tuinhuis en de tuin achterom te bereiken is.

* Fantastische locatie, nabij natuurgebieden en dichtbij het stadscentrum;
* De woning heeft veel woonruimte en biedt veel mogelijkheden;
* Levensloopbestendig woonhuis;
* Nagenoeg gehele begane grond v.v. plavuizen vloer met vloerverwarming;
* Schilderwerk buitenom is keurig bijgehouden.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40654593-houtlaan-7

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn