Te koop in Assen: halfvrijstaande semi-bungalow met garage

Te koop in Assen: halfvrijstaande semi-bungalow met garage

Deze levensloopbestendige halfvrijstaande semi-bungalow met garage ligt op een heerlijk rustige plek in de geliefde groene wijk Noorderpark.

De tuin met ligging op het zuiden biedt optimale privacy. Op de eigen oprit is plaats voor meerdere autos. Door de 2 extra kamers en een douchegelegenheid op de begane grond is deze woning geschikt voor vele gebruiksdoeleinden.

De woning is gebouwd in 1977 met de specifieke kenmerken voor die tijd. Het huis is netjes onderhouden, de woning is rondom recent geschilderd, echter de voorgevel behoeft op de verdieping nog een schilderbeurt. Kavel oppervlakte: 478 m²

Indeling: Hal/entree met garderobekast, toiletruimte, trapopgang en toegang naar de verschillende woonvertrekken. De woonkamer is Z-vormig en is uitgevoerd met een open haard partij en parketvloer. De semi-open keuken heeft een lichte keukeninrichting in U-vormige opstelling voorzien van inbouwapparatuur. Via de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitingen voor witgoed en in de berging met kastenwand en bergzolder. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer (ca. 13m2)met eigen douchegelegenheid en een werkkamer.

1e verdieping: overloop, vide, 2 slaapkamers van resp. 10 en 14 m², beiden met inloopkast en een badkamer voorzien van ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Via de berging kunt u binnendoor naar de garage, die ook een grote bergzolder heeft.

Laat u verrassen door de oase van rust en privacy op deze prachtige woonplek!

Buiten:
- het betreft een mooie hoekkavel van maar liefst 478 m²
- aan de voorzijde is er een eigen oprit met ruimte voor meerdere autos
- de achtertuin is op het zuiden gelegen en hier is de gehele dag zon.
- de zijtuin ligt op het oosten.
- De dakgoten en de trespa boeien zijn recentelijk vernieuwd.
- Gehele achterpui is vernieuwd
- De woning is volledig voorzien van isolerend glas

Overig:
- Buurtsuper bevindt zich op 5 minuten lopen
- Centrum van Assen met alle voorzieningen op 8 minuten fietsen

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Gelijkvloers wonen

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40652554-chopinlaan-30

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn