Te koop in Assen: geschakelde semi bungalow

Te koop in Assen: geschakelde semi bungalow

In de wijk Baggelhuizen aan de rand van de Vallei gesitueerde, rustig en fraai gelegen geschakelde semi bungalow. Het betreft de eindwoning met een extra grote tuin.

Baggelhuizen is een woonwijk met veel groenvoorzieningen nabij scholen, winkelcentrum, recreatieve voorzieningen en uitvalswegen.

De woning is speels ingedeeld en voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond. De fraai aangelegde tuin is gesitueerd op het zuid/zuidwesten en is vrij bereikbaar. De totale perceeloppervlakte is 440 m², hetgeen een tweemaal grotere tuin oplevert dan de gemiddelde woning in De Vallei!

Indeling
Begane grond:
ruime hal met toilet en meterkast. Slaap-/werkkamer op de begane grond. Badkamer met douchehoek, wastafel en aansluiting wasmachine. Ruime, lichte tuingerichte woonkamer (ca. 41 m²) met aansluiting voor een houtkachel en een schitterende serre van 3.30 meter diep over de gehele breedte van de woonkamer. De woonkamer wordt verwarmd middels convectorputten en in het schuine dak zijn vier dakramen aangebracht waardoor, in combinatie met het ontbreken van radiatoren en de lichte wanden, een fijne en ruimtelijke woonkamer is ontstaan De eigentijdse, moderne keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en een breed RVS-fornuis.

Verdieping:
overloop, 2 slaapkamers (ca 10 m² en 14 m²). Badkamer met ligbad, vaste wastafel en vrijhangend toilet.

De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing en wordt centraal verwarmd met behulp van een cv-ketel (Remeha 2011).

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een carport. Op het perceel zelf is voldoende ruimte voor meerdere autos. De tuin is met zorg aangelegd en verkeert, evenals het gehele huis, in een goede staat van onderhoud.

Bent u op zoek naar een instapklare woning in dit deel van Assen? Zoek dan niet verder; hier kunt u zó in.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40650331-de-vallei-8

Ook uw woning verkopen? Wij kunnen u helpen! Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn