Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis

Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis

Uitgebouwde HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS in jaren dertig stijl met grote woonkamer met en suite deuren, royale woonkeuken met openslaande deuren richting de tuin, geïsoleerd bijkeuken, extra brede en hoge garage en prachtig aangelegde tuinen.

Achter de statige gevel van dit fraaie woonhuis, uitgevoerd met schilddak met ruim overstek, klassiek rode baksteen en erker, ontvouwt zich een uitstekend onderhouden gezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers.

Deze woning onderscheidt zich doordat de traditionele stijl in de volledige woning consequent is doorgevoerd. Zo beschikt de woonkamer over en suite deuren met aan beide zijden inbouwkasten, ligt op de volledige begane grond een massief eiken vloer en zijn alle houten binnenkozijnen voorzien van hoge sierlijke paneeldeuren.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree met toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer. De op het zuid westen geleden woonkamer heeft maximale lichtinval door de erker en het zijraam. Via de en suite deuren bereikt u de woonkeuken die met haar circa 29 vierkante meter bijzonder riant te noemen is. Deze heerlijke leefruimte biedt voldoende plaats aan een forse eetkamer én aan de keukenopstelling. De keurige keuken, uitgevoerd met hardstenen werkblad en paneeldeurtjes, beschikt over een koelkast, separaat kooktoestel met grote oven, wasemkap en vaatwasser. Openslaande deuren deuren richting de tuin maken ook deze ruimte helemaal compleet.

De in spouw gebouwde bijkeuken bevat de witgoedaansluitingen en biedt toegang tot de extra hoge en brede garage van circa 20 vierkante meter die ook inpandig te bereiken is. Aan de voorzijde is deze garage voorzien van prachtige houten toegangsdeuren, aan de achterzijde heeft de garage een deur richting de achtertuin.

Eerste verdieping: ruime overloop, drie slaapkamers en een nette badkamer in moderne kleurstelling met inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel, tweede wandcloset en ligbad.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikbare royale zolderverdieping met twee slaapkamer met dakvensters, twee bergingen en plaats voor de CV ketel & warmte terugwin installatie.

Buitenruimte: keurig aangelegde onderhoudsvriendelijke tuinen met een prachtige veranda met loungeplek. De achtertuin is via de zijkant van de woning te bereiken. Minimaal twee autos kunnen op eigen terrein worden geparkeerd.

Extra informatie:
- Maximale lichtinval in de gehele woning door de erker, grote tuindeuren en zijramen;
- Optimaal geïsoleerd waardoor de energiekosten laag zijn;
- De deuren zijn in 2018 aan de buitenzijde geschilderd;
- Traditionele bouw met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen.

Carry van Bruggenweg 26 is met klasse en stijl afgewerkt en vormt een garantie voor jarenlang woongenot. U bent van harte uitgenodigd om de unieke kenmerken van deze ruime gezinswoning te komen bekijken.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40543262-carry-van-bruggenweg-26

Ook uw woning snel verkopen? Wij kunnen u helpen. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn