Te koop in Assen: vrijstaand herenhuis met ruime tuin

Te koop in Assen: vrijstaand herenhuis met ruime tuin

Op één van de mooiste plekjes in Marsdijk staat dit degelijk, vrijstaand herenhuis met ruime tuin en aangebouwde garage.

Vanuit de woonkamer hebt een fraai uitzicht over het deel van het Noord-Willemskanaal dat sinds kort weer deel uitmaakt van de nieuwe vaarverbinding door Assen. En natuurlijk ook een heerlijk vrij uitzicht zonder tegenoverliggende bebouwing.

Indeling
Begane grond:
Entree met meterkast, toilet en trapopgang. Woonkamer met licht eikenhouten plankenvloer (ca. 36 m²), open keuken (ca. 7 m²) voorzien van inbouw kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Via de bijkeuken met witgoedaansluiting komt u in de aangebouwde garage. Deze is voorzien van een extra loopdeur, ca. 3,40 breed en 6,50 meter lang.

Eerste verdieping:
Drie slaapkamers, ca. 13, 14 en 11 m² groot. Eén slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een balkon. De badkamer is zowel vanaf de overloop als vanuit de ouderslaapkamer bereikbaar en voorzien van douchehoek, ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Bereikbaar via vaste trap. Ruime zolderberging en vierde slaapkamer van ca. 13 m².

Deze traditioneel gebouwde woning is gebouwd in 1996, is geheel geïsoleerd en verkeert in prima staat van onderhoud. Verwarming vindt plaats door middel van centrale verwarming met een HR CV ketel (1996). Het perceel is 431 m² groot en de op het westen gelegen achtertuin is ca. 14 meter diep en 14 meter breed. Er is een achterom bij de garage langs.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40595374-parelstoep-54

Ook uw woning snel verkopen? Wij kunnen u helpen! Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn