Te koop in Assen: royaal vrijstaande villa

Te koop in Assen: royaal vrijstaande villa

Royale vrijstaande villa gelegen in de bijzondere woonwijk "De Houtlaan" direct grenzend aan het Amelterbos en de prachtige natuur van het stroomdallandschap Drentsche Aa.

Deze onder architectuur gebouwde woning heeft maar liefst 7 slaapkamers, twee badkamers en een dubbele inpandige garage. De woning ligt niet ver van het stadscentrum en allerlei voorzieningen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Entree in ruime hal (ca. 15 m2) voorzien van fraaie vide. De hal is voorzien van een meterkast, toilet met wandcloset en garderobekast. Middels de hal bereikt u een ruime en lichte woonkamer met parketvloer, open haard, suite deuren en erker. De luxe "Siematic" woonkeuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, kookeiland en diverse inbouwapparatuur zoals een stoomoven, inductiekookplaat, rvs schouw, vaatwasser, koelkast, vriezer en magnetron (tezamen groot ca. 78 m²), aansluitend een bijkeuken met voorraadkast (ca. 8 m2). Tevens beschikt het huis over een inpandige garage voor twee autos (ca. 39 m2) en een vrijstaande houten berging.

Eerste verdieping: Ruime overloop met inloopkast, vide en prachtig lichtinval door de vele ramen (ca. 22 m2), toilet voorzien van wandcloset, 5 slaapkamers (ca. 17 m2, 18 m2, 19 m2, 19 m2 en 22 m2) en een kingsize badkamer (ca. 10 m2) voorzien van whirlpool, separate douche en dubbele vaste wastafel. Twee slaapkamers hebben een vaste kast en een een balkon op de tuinzijde.

Tweede verdieping: Overloop, 2 slaapkamers (ca. 13 m2 en 26 m2) voorzien van een dakkapel, tweede badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel met meubel. Deze etage beschikt tevens over een ruime zolderberging met dakraam en cv-opstelplaats.

Tuin: De fraai aangelegde tuin ca. 725 m2, heeft een groot terras met een uitstekende bezonning. Tevens is de tuin voorzien van een vrijstaand houten schuur en grenst aan het bos.

Bijzonderheden:
- Inhoud: 1197 m3;
- Woonoppervlakte: 335 m2;
- Perceeloppervlakte circa 974 m2;
- Rondom fraaie tuin met verschillende terrassen;
- Grenzend aan het Amelterbos;
- Gelegen in villawijk "De Houtlaan".

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40657749-houtlaan-131

Ook uw woning promoten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn