Te koop in Assen: vrijstaand herenhuis met garage

Te koop in Assen: vrijstaand herenhuis met garage

Een VRIJSTAAND HERENHUIS met garage gelegen in de geliefde wijk Kloosterveen. De woning is gelegen nabij winkelcentrum Kloosterveste waar zich alle voorzieningen bevinden.

De rustige straat ligt aan de rand van de woonwijk Kloosterveen, op loopafstand van het Arboretum (park) ook het natuurgebied rond de Drentse Golfbaan ligt op korte afstand. Deze wijk is voorzien van diverse voorzieningen als scholen, een winkelcentrum, recreatievoorzieningen en uitvalswegen.

Begane Grond:
Entree in hal (ca. 17 m2) met meterkast en toilet. De ruime woonkamer (ca. 62 m2) met twee erkers is voorzien van een een plavuizenvloer (deels voorzien van vloerverwarming) en via openslaande deuren bereikt u de tuin. De L-vormige half-open keuken (ca. 14 m2) is voorzien van een Quooker, oven, combi-magnetron, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. Via de keuken is garage te bereiken. De garage beschikt over elektra, water en een elektrische deur.

Eerste Verdieping:
Middels de ruime overloop (ca. 15 m2) zijn de vier slaapkamers (ca. 9, 12, 14 en 14 m2) en de badkamer (ca. 9 m2) te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, douche en twee vaste wastafels.

Tweede Verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te betreden. Deze verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers (ca. 9 m2 en 12m2) met dakraam, een inloopkast tevens een tweede badkamer voorzien van douche en 3e toilet.

Tuin:
De groene tuin is gelegen op het westen en is in totaal 480 m2 groot. Het terras heeft deels een overkapping.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen;
- Grote tuin gelegen op het westen met veranda;
- Ruime woning met veel lichtinval;
- Maar liefst 6 slaapkamers;
- Goed onderhouden;
- Ruime kavel van 582m2 eigen grond;
- Gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40542281-kloosterhout-1

Ook uw woning promoten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn