Te koop in Assen: uitstekend onderhouden herenhuis op toplocatie

Te koop in Assen: uitstekend onderhouden herenhuis op toplocatie

Volledig gerestaureerd en uitstekend onderhouden HERENHUIS (Rijksmonument uit 1905) op toplocatie in Assen Oud-Zuid met uitzicht op het Asserbos en op slechts tien minuten loopafstand van het centrum.

In 2010 is de woning volledig gerenoveerd onder begeleiding van architect Bart Vos, waarbij authentieke details stijlvol zijn gecombineerd met een strakke, moderne vormgeving.

BEGANE GROND:
Entree, voorportaal met meterkast, gang met toegang naar goed toegankelijke droge kelder, prachtig trappenhuis. Ruime woonkamer en suite (ca. 56 m2) met hoog, stijlvol plafond. Keuken van het merk Bulthaup met oven, hogedruk stoomoven, koelkast, vriezer, vaatwasser, Quooker, warmhoudlade, afzuigkap en inductiekookplaat. De woonkamer/keuken geeft toegang tot de diepe achtertuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, aan de achterzijde grote slaapkamer met toegang tot het prachtige overdekte balkon. Aansluitend aan de slaapkamer een ruime badkamer met toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Vanuit de slaapkamer is een kledingruimte te bereiken, die tevens toegang geeft tot de CV-ruimte met aansluiting voor het witgoed. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime kamer met wand vullende boekenkast.

TWEEDE VERDIEPING:
Overloop met 4 slaapkamers, tweede badkamer met toilet, inloopdouche, dubbele wastafel, spiegel met spiegelverwarming en vloerverwarming. De ramen zijn voorzien van horren.

DERDE VERDIEPING:
Bergruimte met toegang tot het platte dak.

TUIN:
De diepe achtertuin heeft een terras en houten berging met veranda.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Rijksmonument;
- Volledig gerestaureerd;
- Zes slaapkamers;
- Twee badkamers;
- Volledig nieuw installatiewerk;
- Hoog afwerkingsniveau;
- Uitstekende staat van onderhoud;
- Meubelwerk van Harryvan

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40655199-beilerstraat-61

Ook uw woning promoten? Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn