Te koop in Assen: vrijstaande uitgebouwde woning

Te koop in Assen: vrijstaande uitgebouwde woning

Aan een rustige straat en nabij de wijkvoorzieningen gelegen vrijstaande uitgebouwde woning met een hoog afwerkingsniveau.

De woning uit 2006 is uitermate goed geïsoleerd, beschikt over 15 zonnepanelen (geplaatst in 2015) en is daarmee ook nog eens zeer energiezuinig.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, modern toilet, lichte ruime woonkamer die aan de achterzijde is uitgebouwd, openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het zuiden. De keuken is aan de voorzijde geplaatst en voorzien van een natuursteen werkblad, vaatwasser, combi-oven en koelkast. De garage, voorzien van dubbele geïsoleerde deur, is van binnen te bereiken vanuit de hal. De gehele beneden etage is voorzien van een hoogwaardige laminaatvoer.

1e verdieping: ruime en lichte overloop, 3 royale slaapkamers, moderne badkamer voorzien van een wastafel meubel met dubbele wasbak, toilet en ruime inloopdouche met stortdouche.
2e verdieping: overloop, ruime 4e slaapkamer, afgetimmerde kast waarin de hete lucht systeem, wasmachine en wasdroger geplaatst zijn. Deze slaapkamer beschikt over een veluxraam. Aan de andere kant van de overloop is een inloop (garderobe) kast.

Extra s:
- De oprit biedt ruimte voor meerdere auto s
- Alle ramen zijn voorzien van (elektrische) rolluiken
- Badkamer in 2010 en toilet in 2013 gerenoveerd
- Schilderwerk is in goede staat

Kortom, een prachtige woning die zeer de moeite waard is om te bezichtigen. Aanvaarding in overleg bij voorkeur per 1 oktober 2018.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-86905703-zeeltstraat-1

Ook uw woning promoten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn