Te koop in Assen: eindwoning met garage en ruime oprit

Te koop in Assen: eindwoning met garage en ruime oprit

In het gewilde Assen Oost staat deze eindwoning met garage, ruime oprit en een zonnige tuin op het noordwesten met achterom.

Het betreft een woning in oorspronkelijke staat en biedt de volgende eigenaar dus een goede mogelijkheid om naar eigen smaak te moderniseren.

Assen Oost is onder andere gewild vanwege de diversiteit aan bebouwing en de aantrekkelijke ligging. Dichtbij het station, het centrum en de prachtige Drentse natuurgebieden. De wijk heeft zelf ook volop voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, scholen en een gezondheidscentrum.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree in hal, toilet met fonteintje, heerlijk lichte doorzonwoonkamer met deur naar de tuin en een inbouwkast, keuken met een eenvoudige opstelling, trapkast en een deur naar de tuin.
1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers en een doucheruimte met vaste wastafel en douche.
2e Verdieping: via vlizotrap te bereiken zolderruimte.

Buiten:
- het betreft een ruim perceel van 232 m², waarbij de zonnige achtertuin, met achterom, op het noordwesten is gelegen.
- daarnaast is er een ruime garage voorzien van een gaskachel en elektra.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Starterswoning

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40549091-klaproosstraat-8

Ook uw woning promoten? Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn