Te koop in Assen: klassiek landhuis gecombineerd met het comfort

Te koop in Assen: klassiek landhuis gecombineerd met het comfort

Modern Landhuis: Een unieke combinatie; de sfeer, uitstraling en ruimte van een klassiek landhuis gecombineerd met het comfort, de kwaliteit en de zorgeloosheid van een uitstekend gebouwd modern huis.

Doordacht is bij dit prachtige huis gekozen voor een optimale ruimte-indeling voor een prettig gezinsleven. De ruimtes hebben allen hun eigen sfeer en intimiteit. Het kloppende hart van dit huis is de woonkeuken. Uren zit u hier met het gezin of uw gasten te genieten van de goede dingen des levens, daarna schaart u zich rond de stijlvolle open haard in de knusse en uiterst charmante living. Ook de afgescheiden tv hoek geeft de mogelijkheid om samen toch apart dit huis te bewonen. Ieder zijn eigen plek met die gezellige samenkomplek in de woonkeuken.

Wat dit huis mede zo bijzonder maakt is de perfecte situering op de onder architectuur aangelegde tuin. Op diverse plekken loopt u direct via de openslaande deuren de terrassen van deze royale tuin in. Kenmerken van deze tuin zijn optimale privacy, een prachtige terugtrekplek onder de gezellige vrijstaande veranda en heerlijke zonne- en schaduwterrassen met fraaie uitkijk over de tuin. Vanuit de voortuin en het hele huis kijkt u prachtig uit over de hoofdvaart waar menigmaal de boten en pleziervaartuigen aan het oog voorbij trekken. In overleg is zelfs uw boot te stallen in het haventje op steenworp afstand.

De ligging aan de rand van Assen en binnen enkele minuten op de snelweg naar Groningen is ideaal. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer (trein en bus) zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Voor een goede impressie van de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden en naar de indelingsbeschrijving.

Begane grond:
Entree in ruime en lichte hal met meterkast, toilet, middels vaste trap toegang tot de kelder (ca. 9m2) stahoogte en de werkkamer (ca. 12m2) met vast bureau en kastenwand. Vanuit de entreehal bereikt u de woon- & eetkamer (tezamen groot ca. 57m2) voorzien van open haard, eiken plankenvloer en openslaande tuindeuren. De tv-kamer (ca. 20m2) is te bereiken vanuit de eetkamer.

De riante woonkeuken met natuurstenen vloer en openslaande tuindeuren is middels schuifdeuren af te sluiten van de eetkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur: vaatwasser, magnetron, koelkast, 6-pits gasfornuis, dubbele oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is de bijkeuken met vaste kastenwand, wateraansluiting en wasmachine- en drogeraansluiting te bereiken. De woonkeuken, bijkeuken, hal en studeerkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping:
Ruime overloop met VIJF slaapkamers (ca. 18m2, 18m2, 18m2, 19m2 en 30m2). Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kastenwand en vanuit de grootste slaapkamer is de badkamer te bereiken. Deze verdieping beschikt over twee badkamers. De grootste badkamer is voorzien van Whirlpool, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en elektische vloerverwarming. De andere badkamer is voorzien van ligbad, douche in bad, dubbele wastafel, toilet en elektrische vloerverwarming.

2e Verdieping:
Ruime overloop (ca. 20m2), twee slaapkamers (ca. 17m2 en 18m2) en ruime berging.

Garage:
De geïsoleerde vrijstaande stenen garage is omgebouwd tot praktijkruimte (ca. 21m2) en voorzien van verwarming, water en elektriciteit. Tevens is de praktijkruimte voorzien van ruime bergzolder.

Tuin:
De fraai aangelegde tuin is in 2004 geheel opnieuw aangelegd en is voorzien van vijver, bijzondere beplanting, aangebouwd houten tuinhuis (ca. 9m2) en meerdere terrassen, waaronder één overdekt terras voorzien van elektra.

Bijzonderheden en sterke punten:
- Voorzien van ZEVEN slaapkamers en TWEE badkamers met luxe sanitair;
- Royaal perceel van 1118m2 eigen grond;
- De villa is gebouwd onder architectuur (Atelier 3) en zeer luxe afgewerkt;
- Vrijstaande praktijkruimte in de omgebouwde garage;
- In 2018 buitenzijde geschilderd;
- Fantastische ligging aan vaarwater met vrij uitzicht;
- Prachtig aangelegde volledig rust en privacy biedende, zonnige tuin.

Collegiale verkoop van Groenhout Makelaardij Assen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40548022-hoofdvaartsweg-122

Ook uw woning promoten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn