Te koop in Assen: twee-onder-een-kap woning met stenen garage

Te koop in Assen: twee-onder-een-kap woning met stenen garage

Een zeer ruime TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met een vrijstaande stenen garage gelegen in de wijk Kloosterveen. De moderne woning biedt ruimte voor maar liefst 4 ruime slaapkamers en is volledig geïsoleerd (Energielabel A).

Kloosterveen is een rustige, kindvriendelijke woonwijk met scholen, winkelcentrum en sportvoorzieningen. Aan de rand van de wijk treft u recreatiegebied Baggelhuizen, Arboretum, een golfbaan en toegangswegen tot de A28.

BEGANE GROND:
Entree in hal met meterkast, toilet en trapopgang. De lichte woonkamer met open keuken (samen ca. 50m2) heeft aan de achterzijde een grote schuifpui met toegang naar tuin. De moderne keuken is voorzien van de volgende Bosch apparatuur: 5-pits gasfornuis met brede oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast/vriezer. De keuken is voorzien van een strak composieten werkblad en volop bergruimte in o.a. een apothekerskast. De schuifpui is voorzien van een schuifhor.

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop, 2 ruime slaapkamers van (ca. 14m2 en ca.14m2) waarvan één met een vaste kastenwand en mogelijkheid om een dakterras te realiseren. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van elektrische zonwering. Een moderne badkamer (ca. 6m2) voorzien van douche, vaste wastafel en een tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING: Ruime overloop, op deze verdieping bevinden zich ook 2 ruime slaapkamers (ca.14m2 en ca.9m2) en een berging (ca.6m2) met aansluiting voor witgoed.

TUIN:
Ruime voortuin en een achtertuin met terras op het zuid-oosten. Aan de achterzijde is een elektrische zonwering geplaatst. De vrijstaande stenen garage aan de zijkant van het perceel is voorzien van een elektrische garagedeur. Tussen de woning en de garage is het mogelijk om een bijkeuken of een extra kamer op de begane grond te realiseren.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Moderne woning met originele bouwstijl gelegen in de kindvriendelijke wijk Kloosterveen;
- Verrassend ruime woning, zowel de begane grond als de slaapkamers;
- Tuin gerichte woonkamer met open keuken, samen ca.50m2;
- 4 ruime slaapkamers en moderne badkamer;
- Voorzien van een vrijstaande stenen garage;
- Gelegen op een groot perceel van maar liefst 359m2;
- Voorzieningen scholen en winkelcentrum zijn nabijgelegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40545204-bosviool-29

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn