Te koop in Assen: superstrakke hoekwoning

Te koop in Assen: superstrakke hoekwoning

Dit is een superstrakke hoekwoning waar je zo in kunt. Nette keuken, nette badkamer, strakke wanden, grote woonkamer 48 m2. Drie ruime slaapkamers, eigen parkeerplaatsen met een zonnige tuin op het zuidwesten met stenen schuur en achterom.

Indeling BG: hal, garderobe, toilet; Tuingerichte zeer ruime woonkamer met houten vloer, trapkast en dubbele openslaande deuren naar terras. Moderne woonkeuken aan voorzijde, kwaliteitskeuken met veel bergruimte en combioven, 4-pits-gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Verdieping:
ruime overloop met solar-tube; 3 ruime slaapkamers (12, 13 en 9 m2); badkamer met wirlpool-ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel. Berging met wasmachine/droger-aansluiting en Cv-ketel (2008).

Voortuin met eigen parkeerplaats voor 2 autos. Mooi aangelegde, groene, maar toch onderhoudsarme achtertuin met terras, borders, tuinhaard/bbq, buitenverlichting, stenen schuur en achterom.

Gelegen in het jongste deel van Kloosterveen, nabij scholen, winkels en natuurgebied, aan een autoluwe kindvriendelijke straat en met een speelse bouwwijze. Het huis is energiezuinig door o.a. een warmte-terug-win-installatie.

Bekijk ook de video op funda, youtube of onze site en kom dan eens kijken.

Zie ook: www.funda.nl/koop/assen/huis-40533209-boslelie-11

Ook uw huis op AssenStad.nl promoten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn