Te koop in Assen: sfeervol royale jaren 30 hoekwoning op groot perceel

Te koop in Assen: sfeervol royale jaren 30 hoekwoning op groot perceel

Op loopafstand van het centrum van Assen gelegen, sfeervol royale jaren 30 hoekwoning op groot perceel van maar liefst 591m².

Door de jaren heen is het huis volledig intern vernieuwd, zodat er nu maar liefst 5 slaapkamers beschikbaar zijn, een fraaie woonkeuken en een strak afgewerkte badkamer. De verbouwingen zijn met zorg uitgevoerd, waarbij de authentieke sfeer goed bewaard is gebleven.

Indeling woonhuis
Begane grond: voorentree met tochtportaal, hal met fraaie trapopgang, glas in lood deuren, paneeldeuren en lambriseringen. Vanuit de hal zijn het toilet, de woonkamer, kelder en keuken bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer met aan de voorzijde een erker. De keuken in de aanbouw is voorzien van volledige inbouwapparatuur en de achtertuin is vanuit de keuken bereikbaar door middel van openslaande deuren. Bijzonder praktisch in de keuken is een schuifwand waarachter de wasmachine- en droger en cv-ketel zitten.

Eerste verdieping: overloop met openslaande deur naar het dakterras, een keurige badkamer welke recent vernieuwd is, voorzien van een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers met kozijnen met diepe vensterbanken en vaste kasten, aan de achterzijde is de grootste slaapkamer gesitueerd.

Tweede verdieping: via een vaste trap te bereiken ruime overloop en twee zeer mooi afgewerkte slaapkamers met dakkapellen en in beide kamers achter knieschotten veel bergruimte.

Tuin
De bijna 50 meter diepe achtertuin is gesitueerd op het westen en is voorzien van een grote vrijstaande garage. De garage is door middel van een achterom bereikbaar en voor en in de garage is parkeerruimte voor een auto.

Ligging
De woning ligt aan het begin en autoluwe gedeelte van de Groningerstraat (vlakbij de Groningerbrug, recent veranderd in eenrichtingsverkeer), ideaal gelegen op loopafstand van de binnenstad van Assen en met een directe toegang naar de A28 (afslag Assen noord). Het NS-station ligt op ca. 1.500m afstand.

Kenmerken
- Woonoppervlak circa 145 m2, inhoud circa 531 m3;
- Perceel van 591 m2, achtertuin circa 493 m2;
- Parkeren op eigen erf, uniek in de stad;
- Goed onderhouden en comfortabele woning;
- Jaren 30 stijlkenmerken, glas-in-lood en paneeldeuren;
- Kelder met veel bergruimte

Extra informatie
- badkamer vergroot en vernieuwd in 2011;
- buitenschilderwerk uitgevoerd in 2015;
- strakke wandafwerking in gehele woning, stucwerk vernieuwd in 2011;
- in 2016 is de tweede verdieping volledig geïsoleerd, gerenoveerd, en ingedeeld met twee slaapkamers;
- achtertuin in 2017 grotendeels opnieuw aangelegd.

Deze sfeervolle en karakteristieke woning is instapklaar en direct te bewonen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40533846-groningerstraat-121

Ook uw huis promoten? Mail voor informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn